Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Utcán játszadozó 5 éves kisgyereket lőtt fejbe ez a mocsadék

Hirdetés

Három gyerek játszott önfeledten egy amerikai város, Wilson utcáin vasárnap, az esti órákban, amikor kirohant a szomszédból egy férfi, és egyiküket lelőtte, – írja a Borsonline.

Szinte felfoghatatlan tragédia történt vasárnap este: a 25 éves Darius Nathaniel Sessoms fejbe lőtte a hét- és nyolcéves nővérei társaságában az utcán játszadozó, ötéves Cannon Hinnantet. A kisfiú életét már nem tudták megmenteni. A férfi ezt követően kocsiba ült és elmenekült a helyszínről, később azonban elfogták. Hétfőn vádolták meg hivatalosan szándékos emberöléssel.

A gyilkos elmenekült a helyszínről, de hamar elfogták © Wilson Police Department

 

Hirdetés

Jelenleg még nem tudni, miért gőzölt be Sessoms. Egyesek szerint azért, mert a kissrác a kerékpárjával felhajtott a férfi gyepére. A gyilkos egyébként ismerte áldozata családját – írja a Daily Mail.

Egy szemtanú, Doris Lybrand egyébként a házából nézte végig az esetet.

– Azt hittem, Sessoms tréfálkozik a fiúval, amikor pisztollyal kergette – mesélte a nő. – Aztán láttam, amint tüzel, és a fiú meghal.

Hirdetés
Cannon mindössze öt évet élhetett © GoFundMe

Hinnant családja a CBS-nek arról beszélt: sokszor jöttek össze játszani, így nem is feltételezték szomszédjukról, hogy ilyen szörnyűségre képes.

Forrás: Borsonline

Hirdetés
Hirdetés