Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

“Vadai megsértette a szavazók százezreit” – FeGyőr visszaszólt megint Gyurcsányéknak

Hirdetés
A Momentum kígyóvállú elnöke úgy látja, a DK-s Vadai Ágnes a szavazók százezreit sértette meg.

Mint arról korábban írtunk, a Momentum elnöke szerint Gyurcsány Ferenc megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Fekete Győr András a Blikk.hu szerint úgy fogalmazott:

„Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Ez azt jelenti, hogy a leendő ellenzéki kormányban sem fog szerepet kapni, ami számunkra fontos az együttműködésünk szempontjából”. A Momentum elnöke a portál szerint hozzátette: „Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot”.

Vadai Ágnes azonban közösségi oldalán megosztott írásában vasárnap nyilvánvalóvá tette, hogy „Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja”, sőt, a DK alelnöke hozzátette,

Hirdetés
„aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van”.

Fekete-Győr András visszaszólt

A Demokratikus Koalíció képviselőjének posztjára még Schiffer András is reagált, aki közösségi oldán úgy fogalmazott: „Szerintem tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem. Legalábbis ami a »poszt« előtagot illeti”. De természetesen nem ő volt az egyetlen politikus az ellenzéki oldalon, aki reagált a Vadai Ágnes által írtakra.

A Magyar Hang portál ugyanis ugyancsak felkereste a Momentum elnökét, aki a portálnak azt nyilatkozta, „úgy látja,

Hirdetés
Vadai ezekkel a mondataival megsértette szavazók százezreit.

Egyértelmű, hogy Gyurcsány Ferenc nem kedvelése nem jelenti azt, hogy valaki Orbán mellett lenne” – jelentette ki a pártelnök.

„Gyurcsány is belátta, az ő vezetésével nem tudna Magyarország megújulni”

Fekete-Győr András a portálnak arról is beszélt, hogy szerinte „Gyurcsány is belátta, az ő vezetésével nem tudna Magyarország megújulni”. A pártvezetőtől megkérdezték, hogy miért nem tudna, mire a Momentum elnöke azt felelte:

Hirdetés
„Azért, mert Gyurcsány Ferenc vezetésével 2010 előtt káoszba vezették az országot”

– fogalmazott.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés