Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Balliberális roncsderbi: Kunhalmi Ágnes szívesen lenne miniszterelnök

Hirdetés

Ez már azért nagyon meredek. A bakijairól hírhedt szovjet lány kijelentette: lenne szívesen miniszterelnök.

Újabb jelentkező a balliberális roncsderbire: tovább pörög kedvenc közéleti valóságshow-nk, a ballib bohócok miniszterelnök-jelölti castingja! Ezúttal a történelmi mélységekbe (értsd: a parlamenti küszöb alá) süllyedt, pár százalékos MSZP frissiben felkent társelnöknője, Kunhalmi Ágnes rottyantott alá a lecsónak, már amennyiben kifőzte, ő is bőven el tudná magát képzelni az ország élén. Avagy: soha ne mondd, hogy soha!

Öveket bekötni! Merthogy az alábbi párbeszéd játszódott le a szegfűsök új arca, azaz a csukott ajtónak rohanás és a „hejesírás” magyar bajnoknője, valamint a magát „lényeglátóként” marketingelő egyik libernyák propi revolverportál között:

Hirdetés

– Szeretne Ön lenni az első női miniszterelnök?
– Jót tenne Magyarországnak, ha sokkal több nő dolgozna a politikában és a gazdasági élet felsővezetői pozícióiban. Nemcsak azért, mert egy nő más szempontokat is figyelembe vesz, hanem azért is, mert ez az emberi emancipáció egyik legfontosabb eleme. Ami pedig a miniszterelnökséget illeti: egy vezető politikus nem zárkózhat el semmilyen kihívástól.

Szóval azért tényleg megáll az ész. A sírva röhögő, illetve vihogva picsogó vizslás nyelvzseni nem zárkózna el – értitek, ugye? – a kihívástól. A jelek szerint ami a mentális egészség kérdéskörét illeti, a magát előszeretettel #szovjetlány-ként aposztrofáló, érzelmileg enyhén szólva is túlfűtött Kunhalmi bizonyosan nem küzd önértékelési zavarokkal, jobban mondva nincs híján az önbizalomnak. Végül is, ha már egy pártot sikerült szétvernie sokadmagával, mit neki(k) egy ország?!

Amúgy meg nesze neked, Gyurcsány család! Klára asszony és Elkúró Ferenc addig álmodozik női bársonyszékről, míg a szocik Mission Impossible-hőse balról előz? Hát minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?

Hirdetés

De ha már itt tartunk: Emancipált Ágnes igencsak komoly rohamlistára iratkozott fel bejelentkezésével. Mint ismert, a szivárványos horrorkoalíció színeiben szívesen lenne miniszterelnök(-jelölt) a már említett Gyurcsányné Dobrev Klára mellett többek között Karácsony Gergely, bocsánat: Gergő (már ha egyszer az életében tudna egy döntést hozni), Márki-Zay Péter, Szanyi Tibor, Fekete-Győr András, Donáth Anna, Cseh Katalin, Szél Bernadett, de Andor László és Bod Péter Ákos is igyekszik kortalanul formában tartani magát, sőt, Jakab Pétert és Vona Gábort sem hagyja nyugodni a gondolat.

Veretes lista, díszes kompánia. Isten óvja Magyarországot!

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu

Hirdetés
Hirdetés