Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Botokkal vertek félholtra hattyúkat a gyerekek lőrinci tavon

Hirdetés

Brutális összevertek két hattyút a gyerekek a Mátravidéki Erőműnél. Az állatokat sikerült megmenteni, de a gyerekeket keresi a rendőrség.

A bejelentést a helyi polgárőrök kapták, nekik szóltak arról, hogy gyerekek botokkal támadtak rá a két hattyúra a Mátravidéki Erőmű régi strandján. A polgárőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol már nem találták meg a gyerekeket, csak az egyik, szinte félholt madarat, akinek azonnali, életmentő segítségre volt szüksége:

– Telefonon hívtunk több állatorvost, állatvédő egyesületet. Végül sikerült találni egy madárvédő egyesületet, akik elszállították a sérült állatot – írta a polgárőrség a közösségi oldalán. A gyerekeknek azonban már nyomuk sem volt, így most keresik a kegyetlen fiatalokat, kérik, aki bármit tud az elkövetőkről, vagy az esetről, szóljon a polgárőröknek,vagy pedig a rendőrségnek.

Hirdetés

A helyieket is sokkolta a dolog, főleg, hogy később kiderült: minden orvosi segítség ellenére a hattyút már nem lehetett megmenteni.

– Mindenki drukkolt a hattyúkért, többen láttuk őket már fióka koruktól, mindig csodáltuk mindent, most pedig kaptuk a hírt, hogy éjjel elhunyt szegény. Hogy lehet valakiben ennyi kegyetlenség? – mondta egy helyi lakos a Borsnak.

Hirdetés

Forrás: Bors

Hirdetés