Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Hadházy továbbra sem jár be a Parlamentbe – Ezt írta ez a baromarcú a neten..

Hirdetés

Hadházy szerint elhallgatják az ellenzéket. Pedig mi alig várjuk, hogy bekapcsoljuk őket élőben, hogy az egész ország röhögjön rajtuk. Sőt a legjobbakról külön cikket is rakunk, amivel letaroljuk a netet.

Ezt írta ez a baromarcú a neten:

Hirdetés

„Ma a parlamentben ismét kezdődik a színházi előadás. Akik részt vesznek ebben a komédiában, eljátsszák, mintha demokrácia lenne az országban. Akik részt vesznek ebben, elfogadják, hogy a kormány bármikor átírja a játékszabályokat. Elfogadják, hogy idén január óta Kövér nem csak kikapcsolhatja a mikrofont egy neki nem tetsző mondatnál, hanem horribilis büntetéseket is kiszabhat, ha neki nem tetsző módon viselkedik egy képviselő. Elfogadják, hogy idén január óta a képviselők nem léphetnek be szabadon a közintézményekbe ellenőrizni. És elfogadják, hogy a közmédia és a propagandasajtó egy sort sem fog megírni/leadni a legszebb, legjobb ellenzéki felszólalásokból sem.

Elfogadják, hogy a kormány minden konkrét kérdésre csak sorosozással, brüsszelezéssel és hazaárulózással válaszol – teheti, mert tudja, hogy a kínos kérdések úgysem fognak eljutni emberek millióihoz.

Business as usual.”

Hirdetés

Forrás: Vadhajtások

Hirdetés