Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Kellett az autója, hát összeverték a slusszkulcsért

Hirdetés

Saját házában verte össze két férfi az egyik közös ismerősüket, aki nem akarta odaadni nekik a slusszkulcsát, pedig elsőre szépen kérték. 

Jármű önkényes elvétele bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás egy 30 éves kiskunfélegyházai és egy 34 éves budajenői lakossal szemben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai alapján a két férfi 2020. február 23-án, este megjelent egyik ismerősük csopaki házánál. Ezután bementek az ingatlanba, és követelték a férfitól, hogy adja oda nekik az autóját. Miután a kérésnek nem tett eleget, a két elkövető bántalmazta őt, melynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

A sértett ezt követően átadta nekik a slusszkulcsot, majd a két férfi a járművel távozott a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül, még aznap Balatonalmádiban elfogták a tetteseket, majd előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Hirdetés
Hirdetés