Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Dúró Dóra nem hagyja magát: keményen visszaszólt Lakatos Márknak

Hirdetés

Dúró Dóra visszaszólt Lakatos Márknak, aki nemrég egy cikkben elemezte a politikus öltözködését.

„Olyan butikos” – ezzel a felütéssel jelent meg az Indexen az a cikk, amelyben Lakatos Márk Dúró Dóra ruháiról beszél. Úgy tűnik, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese és országgyűlési képviselője egyáltalán nem ért egyet Márk mondandójával, és a nem tetszését a Facebook-oldalán ki is fejtette.

„Lakatos Márk stílustanácsadó Dúró Dóra öltözködéséről” – ezzel a címmel közölte az Index ennek a homoszexualitásával nyíltan kérkedő „szakembernek” a nem épp elfogulatlan véleményét. Néhány hete még azt is írta, hogy nem hagyná, hogy nekem gyerekem legyen… De ezek persze kimaradtak az objektívnek tűnni próbáló cikkből.

Hirdetés

Ez a képeken is látható „stílustanácsadó” szerintem egyébként nem trendi, egyáltalán nem lehet mérce. Ráadásul csúsztat is, amikor „félmilitáns tábornak” nevezi a Balaton-átúszás hivatalos honvédségi sátrát. Az eredeti képleírásból is kiderült, hogy a távot akkor az Úszó Erőd kötelékében teljesítettem, amely a honvédeket (és hozzátartozóikat) tömöríti. Talán Lakatos úr (?) is inkább pl. ilyen sportos megmérettetésekre kéne fordítsa az energiáját, az javíthatna a megjelenésén is” – írta Dúró Dóra a bejegyzésében.

„Lakatos Márk stílustanácsadó Dúró Dóra öltözködéséről” – ezzel a címmel közölte az Index ennek a homoszexualitásával…

Hirdetés

Közzétette: Dúró Dóra – 2020. október 24., szombat

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés
Hirdetés