Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Soros embere szerint Orbán Viktor engedte be a migránsokat Európába

Hirdetés

A hihetetlen hazugságról Kovács Zoltán számolt be a Facebook oldalán.

Gerald Knaus, a liberális, bevándorláspárti Soros-szervezet, a European Stability Initiative (ESI) elnöke a HVG-n megjelent interjújában azt állítja, hogy valójában Orbán Viktor volt az, aki beengedte az illegális migránsokat Európába azzal, hogy nem védte meg a schengeni külső határt.

Hirdetés

Ami azt illeti, annak a több százezer migránsnak, akik 2015-ben elérték a magyar határt, nem is lett volna szabad ott lenniük, ha betartották volna a szabályokat és az első biztonságos országban menedékjogot kérnek. Ne feledkezzünk meg azokról a nyugat-balkáni útvonalon fekvő országokról, akik nem teljesítették a határok védelmére vonatkozó kötelezettségeiket! Az egyik ilyen ország a schengeni övezet határán áll.

A nehezítő körülmények ellenére Magyarország azon kevés tagállamok közé tartozik, aki fellépett az illegális bevándorlás ellen. Az volt a célunk, hogy a határnál megállítsuk az illegális migránsokat és ne engedjük, hogy továbbutazzanak Európa felé. Orbán Viktor elsők között állított fel konkrét tervet a migrációs válság kezelésére. A terv három alappillére a schengeni határok védelme, a bevándorlókra vonatkozó szabályok betartatása és az az elv, hogy a segítséget kell odavinni, ahol a baj van és nem a bajt idehozni.

Több, mint álszentség, hogy Knaus ujjal mutogat, miközben az ESI-hez hasonló Soros-szervezetek hálózata az, ami folyamatosan a bevándorlás ösztönzésén és migránskvóták ránk erőltetésén dolgozik.

Hirdetés

Forrás: VH

Hirdetés