Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonPublicisztika

A fertőzöttek túlélési aránya 99%+; az oltás hatása a termékenységre nem ismert

Hirdetés

2020. szeptember 10-én az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és –Megelőzési Központja (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) frissítette azt a modelljét, ami életkori csoportokra bontva mutatta a koronavírussal megfertőződött személyek túlélési arányát.



Illusztráció: Getty Images

Életkori csoport – túlélési arány:

Hirdetés
  • 0-19 éves – 99,997%
  • 20-49 éves – 99,98%
  • 50-69 éves – 99,5%
  • 70 éves / + – 94,6%

Látható, hogy a kormányzatok és a média által keltett hisztéria ellenére nem a pestis tért vissza, mert még a legidősebb korosztályból is rengeteg fertőzött túléli a koronavírust. Éppen ezért vethető fel a kérdés, hogy nem felesleges-e ellene oltást kifejleszteni, kivéve, ha az jól jön a háttérben a kezüket elégedetten dörzsölő valakiknek, akik egyrészt meg akarják kopasztani az embereket egy gyakorlatilag felesleges oltás rájuk tukmálásával, hiszen nincs olyan, hogy „ingyenes” oltás, mert azt az adófizetőkkel kifizettetik, másrészt pedig birkanyájként akarják terelni az embereket a „Nagy Lenullázás” vagy „Nagy Újrakezdés” (Great Reset) felé.

Nem véletlen, hogy 2008-ban a zsidó Rahm Emanuel, Obama elnök kabinetfőnöke ezt mondta a válságokról: „Az ember soha nem akarhatja, hogy egy súlyos válság pocsékba menjen. Amit ezalatt értek, az az, hogy az lehetőség olyan dolgok megtételére, amiről az ember azt gondolja, hogy azt azelőtt nem tudta megtenni”.

A másik dolog, hogy fel kell tennünk a kérdést: biztonságos az oltás? Nos, nézzünk meg az Egyesült Királyság hivatalos oldalán található két idevágó dokumentumot!

Hirdetés

Az egyik dokumentum a „Tájékoztatás egészségügyi szakdolgozók számára a Pfizer/BioNTech COVID-19 oltóanyagról” (Information for Healthcare Professionals on Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine) címet viseli. Ha ezt megnyitjuk és rákeresünk a termékenység (fertility) szóra, eljutunk a 4.6. pontig.

Mi áll ebben? Semmi biztató.

Ami a terhességet illeti, nincs adat, vagy korlátozott adat áll rendelkezésre a COVID-19 mRNA BNT162b2 oltóanyag alkalmazásával kapcsolatban. Azokat az állatkísérleteket, melyek azt vizsgálják, hogy az oltóanyagnak van-e mérgező hatása a szaporodási képességre, nem fejezték be. Ezt az oltóanyagot nem javasolják terhesség idején. A szülőkorban lévő nőknek a terhességet a beoltás előtt, valamint a második dózis után legalább 2 hónapig el kell kerülniük.

Hirdetés

Ami a szoptatást illeti, nem ismert, hogy vajon a COVID-19 mRNA BNT162b2 oltóanyag kiválasztódik-e az emberi tejben. Az újszülöttek és csecsemők számára fennálló kockázatot nem lehet kizárni. Ezt az oltóanyagot nem szabad szoptatás idején alkalmazni.

Ami a termékenységet illeti, nem ismert, hogy vajon a COVID-19 mRNA BNT162b2 oltóanyagnak van-e hatása a termékenységre.

És most jön a csavar a dologban!

Hirdetés

A másik dokumentum a „Tájékoztatás az Egyesült Királyság-beli beoltandók számára a Pfizer/BioNTech COVID-19 oltóanyagról” (Information for UK recipients on Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine) címet viseli. Ha ezt megnyitjuk és rákeresünk a termékenység (fertility) szóra, azt nem találjuk benne, ugyanis a beoltandók számára ezt a részt kihagyták. Hogy milyen véletlenek vannak…

Ha valamelyik bürokrata most gyorsan kijelentené, hogy ők nem a fent nevezett oltóanyagot, hanem egy másikat akarják beadatni, ugyanúgy legyünk óvatosak, hiszen nagy valószínűséggel azt sem tesztelték le a megfelelő módon, hanem rohamtempóban dobták piacra a hosszútávú mellékhatások vizsgálata nélkül. Ráadásul ismételten rá kell mutatni, hogy nem a pestis tért vissza, mert a koronavírussal fertőzöttek elsöprő aránya, azaz több mint 99% túléli azt, tehát az ellene való oltás majdhogynem feleslegesnek is mondható.

Nem akarok befolyásolni senkit abban a tekintetben, hogy oltassa vagy ne oltassa be magát, hiszen mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mit akar a testébe fecskendeztetni. Azt viszont nagyon is határozottan vallom, hogy az erről szóló döntést mindenkinek a saját gondos tájékozódása után, nem pedig kormányzati nyomásra kell meghoznia.

Hirdetés

(Hidra/Kuruc.info)

Hirdetés