Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonPublicisztika

Merkel zsarolhatta Orbánt a vétó miatt Szájer ügyével – A kormányfő és Szájer sem engedett – Ez lett a vége

Hirdetés

A cégeket, amik abból élnek, hogy részletes adatokat gyűjtenek magánéletünkről, majd ezt értékesítik, régebben magántitkosszolgálatoknak neveztük. Ezek átcímkézése közösségimédia-vállalattá a legsikeresebb megtévesztés a hadügyminisztérium védelmi minisztériummá keresztelése óta. (Edward Snowden)

Szögezzük le az elején: több ezer milliárd Euro-ról van szó! Ez hatalmas pénz. Ezért háborúk törnek ki, ilyen összegért embereket ölnek meg.

Amennyiben az általunk itt leírtak egyszer kiderülnek, hogy tényleg  így történtek, az nem a véletlen műve, hanem “Occam borotvájának eredménye: Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb.

Hirdetés

A megoldás pedig pofonegyszerű.

Szájer József már az ügy kirobbanása előtt lemondott. Miért is? Itt a magyarázat. Előtte egy kis kitérő: tényleg beveszi valaki azt a baromságot, hogy ha a hatóságok elöl menekül valaki egy ereszcsatornán, és tudja, hogy drog van nála, akkor azt nem hajítja már előre el minél messzebbre, és inkább otthagyja a táskájában? Ugye nem? Aki beveszi, az vagy liberális, vagy hülye, vagy egy hülye liberális.

A történések előzménye az alábbi lehetett

Hirdetés

Merkelék kérték szépen, de Orbán Viktor nem engedett. Aztán kérték többen, akkor sem engedett. Aztán zsarolták, de még akkor sem engedett. Orbán Viktor többször is a hazájára hivatkozva határozottan elmondta, hogy “NEM!”. Ebből az következik, hogy a zsarolás Szájer Józseffel (nyilvánosságra hozzuk, ha nem adod be a derekad, Viktor!) négyszemközt is már megtörténhetett. Voltak további telefonos beszélgetések is, sőt találkozások is az EU vezetőkkel. Aztán jött a magyar-lengyel egyeztetés. Sőt, Orbán Viktor is elment Lengyelországba. A felsőbb vezetőknek tudomása volt arról, hogy Szájert megpróbálták megzsarolni, és beszervezni, hiszen mi az, ha valakit megzsarolnak valamivel, hogy ezt, vagy azt tegye, ha nem beszervezés?

Tehát a képlet egyszerű:

Tőrbe csalták Szájer Józsefet. Megtörtént maga a cselekmény, a titkosszolgálatok (feltehetően a német, és esetleg egyéb európai, vagy még amerikai segítséggel) az ügyet megkreálták, már csak a beszervezett sajtót (Udo Ulfkotte megírta már) kellett élesíteni, parancsra.

Hirdetés

Orbán Viktor is, és Szájer József is a hazáját választotta, és a megszégyenülést a zsarolás és beszervezés helyett.

Ennyi történt, nem több.

Mi várható még ezek után?

Hirdetés

Még több német és / vagy amerikai titkosszolgálati akció hazánk, és a Fidesz ellen, hiszen nekik nemcsak a vétó fáj, hanem ez a kormány is. Tehát 2022-ig ez fog menni, megállás nélkül! A következő célpont már megvan: Deutsch Tamás. Véleményéért el akarják távolíttatni a Néppártból. Az ellenzék rengeteg, külföldi titkosszolgálati anyaghoz fog jutni, ami terhelő lehet az Orbán-kormányra, és ők ezt a tálcán kapott lehetőséget boldogan fel fogják használni a 2022-es választásokig.

Egy kőkemény EU-s, diktatúra van születőben.

Készüljetek!

Hirdetés

Forrás: mindenszo.hu

Hirdetés