Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Németh Szilárd felajánlotta Fekete-Győr Andrásnak, hogy legyen katona

Hirdetés

Nem ártana meg neki, az biztos.

A magyarországi baloldal nem bír leakadni arról, hogy magyar honvédek külföldi kiképzéseken vesznek részt, neves katonai elitiskolákat végeznek el – a jobbak (így a miniszterelnök kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező fia is) a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként.

A gyalázkodók közül is kiemelkedik Fekete-Győr András, aki egy hangulatkeltő Facebook-posztban próbálta meglovagolni azt, hogy Orbán Gáspár abszolválta a brit Sandhurst Royal Military Academy képzését.

Hirdetés

(Nem szeretnénk megbántani a Momentum politikusát, de a fizikumát látva valószínűleg már attól összerogyna, ha egy AK 47-est akasztanának a vállára, nemhogy attól, ha egy olyan fizikai és mentális erőfeszítést igénylő kiképzést kellene kibírnia, mint amit az elitkatonák kapnak a Sandhurst Royal Military Academy-ben és a többi hasonló intézményben.)

A fejlődés lehetősége azonban mindenki számára adott, ezért Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebookon ajánlotta fel Fegyőrnek, hogy legyen katona.

Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt. Legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája. Mi mindent megteszünk és biztosítunk ahhoz, hogy »a magyar hazának önfeláldozó, feltétlenül kötelességtudó, minden körülmények között egyenes, szerény életmódhoz szokott, jövendő hivatásáért rajongó, lova­gias gondolkodású, ízig-vérig magyar tiszt« lehessen belőle. Hazai és külhoni katonai kiképzése után végre olyan férfivá válhatna, aki nem füstbombákat hajigál a rendőrökre, aki nem az árva gyerekek karácsonyi ajándékainak felgyújtására sarkall, aki nem a románok szekerét tolja Erdélyben, aki a pandémiás veszélyhelyzetben nem hazudozik össze-vissza, aki képes a többi magyarral összefogva együttműködni a koronavírus leküzdése érdekében

Hirdetés

– írta a fideszes politikus csütörtöki bejegyzésében.

Kíváncsian várjuk, Fekete-Győr András elfogadja-e meghívást (és akár “csak” önkéntes tartalékosként, de kipróbálja magát a seregben), vagy továbbra is csak a szája lesz nagy, mint a többi balliberális politikusnak.

 

Hirdetés

Forrás: Horváth Tamás – Vasárnap.hu

Hirdetés

Hirdetés