Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírek

Újévi csoda történt tragédia helyett Argentínában

Hirdetés

A 9 éves argentin kisfiú életét a nyakába akasztott feszület óvta meg a szilveszteri ünnepségen, ahol egy kósza golyó majdnem belefúródott a mellkasába – jelentette a Catholic News Agency.

A rendőrségi jelentések szerint Tucuman tartomány fővárosában, San Miguelben december 31-én este 10 óra körül egy 9 éves kisfiút a Las Talitas negyedből a főváros déli részében fekvő Gyermek Jézus Kórházba szállítottak felszíni mellkasi sérüléssel, amelyet egy lőfegyver okozott.

Tizianót, a kisfiút kevesebb mint egy órával a kórházba érkezését követően hazaengedték a sürgősségi osztályról, mivel egyik orvos sem talált rajta kezelendő sérülést.

Hirdetés

Tiziano családja a Telefé újságíróját kereste meg január elsején a hírrel, miként menekült meg – csodával határos módon – a fiuk. José Romero Silva a családtól kapott fényképekkel együtt a Twitteren publikálta a történetet, amelyet szinte azonnal felkapott a nemzetközi média. Az eseményeket „újévi csodaként” kezdték emlegetni.

„Újév csodája: tegnap, percekkel éjfél előtt, egy kósza golyó eltalálta egy Los Talita-i kisfiú mellkasát. A gyermek által viselt feszület azonban felfogta a lövedéket”– írta Silva a Twitterbejegyzésében.

A kisfiú tehát megmenekült – azt viszont egyelőre nem tudni, hogy kitől. A beszámolók nem térnek ki arra, ki lehetett az elkövető. Az eset felgöngyölítését külön nehezíti az az egyszerű tényező is, hogy egy hatalmas ünneplő tömegben gellert kapott kósza lövedék „gazdáját” szinte lehetetlen megtalálni.

Hirdetés

Forrás: Vasárnap.hu

Hirdetés