Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

A jobbikos Stummer az új Vadai Ági

Hirdetés

Stummer János a Jobbik országgyűlési képviselője csúcsra járatta a balliberális új barátainak való megfelelési kényszert. Természetesen minden emberre gyakorolnak hatást a barátai, amit viszont Stummer tett az ennek ismeretében is kirívó arcátlanság.

Vadai Ágnes, a DK-s politikus azt kifogásolta, hogy a kormány támogatásával felépült jégcsarnokot avattak a székelyföldi Marosszentgyörgyön.

A Mi Hazánk elnöke a napokban pont ennek kapcsán volt a HírTv vendége. A beszélgetés itt megtekinthető.

Hirdetés

Stummer János egy az egyben lemásolta a magyargyűlölő Vadai kirohanását, sőt még meg is fejelte azt. A neojobbikos szélhámos Facebook oldalán uszít a határon túli magyarok ellen :

“Mi a közös a Baleseti Intézetben és a székelyföldi műjégpályában?
Mind a két helyen kabátban kell lenni, és mind a kettőt Ön fizeti.”
Stummer János arra kéri követőit, hogy küldjenek neki képeket lepukkant kórházakról, majd ezt követően bejegyzéseiben ezeket a képeket osztotta meg, párhuzamba állítva a Székelyföldi beruházással.

“Az ORIGO közben belémszállt, mert vasárnap szóvá mertem tenni a magyar adófizetők forintjaiból épült székelyföldi műjégpályájukat, hogy amíg arra van pénze Orbánnak, addig a Baleseti Intezetben a fűtés megjavítására nem jut.

Nekik és RMDSZ-es barátaiknak jelzem: addig ne várjanak tőlem más hozzáállást, amíg ezek a kórházak rendbe nem lettek rakva, és ki nem kecmeregtünk ebből a válságból.” -írja Stummer.

Hirdetés
Stummer nem mellékesen a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, de ahelyett, hogy az idegen érdekeket szolgáló Vadait semlegesítené, inkább mellé áll és balról előzi.
Érdemes végigpörrenteni a képmutató neojobbikos Stummer Facebook oldalát, a politikus ugyanis semmilyen jelét nem adja a közösségi médiában annak, hogy a balliberális csicskapárt szekértolója lenne.
Sem a pártlogó, sem a jobbik szó nem szerepel bejegyzései túlnyomó részében.
A fentiek tükrében érhetetlen, hogy Stummer János miért nem vállalja pártját. Az biztos, hogy amit kommentben az Erdélyiektől kap azt nem fogja kitűzni a bankmenedzser stílusú öltönye mellényzsebére.
Forrás: VH

Hirdetés