Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Kiraboltak egy 15 éves fiút, majd arra kényszerítették, csókolja meg a cipőjüket

Hirdetés

Bandába verődött “fiatalok” terrorizálják a tizenéveseket a tolerancia és egyenlőség fellegvárának számító Svédországban.

A svéd nyelvet mindössze enyhe közel-keleti akcentussal beszélő “fiatalok” legújabb szórakozásává vált bandába verődni, majd betalálni egy védtelen, lehetőleg 16 év alatti, magányos svéd fiatalt.

Mint az elkövetők által rögzített videóban is látható, az “újsvédek” már nem érik be egyszerű rablással, vagy veréssel, a cél a teljes megalázás, amit ráadásul fel is vesznek – számol be az esetről egy helyi lap.

Hirdetés

Az alábbi felvételen például jól kivehető, hogy miután megvernek és kinevetnek egy 15 éves fiút, a dermesztő téli hidegben levetetik vele a kabátját, amit a közeli kukába dobnak, majd tovább ütlegelik.

A videó végén arra kötelezik áldozatukat, csókolja meg egyik bántalmazója cipőjét, majd mondja azt, hogy “büszke kutya vagyok”.

A lap információi szerint a cipőcsókolás után a 15 éves fiút még egyszer fejbe rúgják, majd annak fejében engedik el, ha náluk hagyja telefonját és értékeit. A videót ezt követően az “újsvédek” a Snapchat nevű oldalra töltötték fel, hogy más, “hasonló körökből” származó fiatalokat inspiráljanak ilyesféle tettekre.

Hirdetés

A svéd lap az esettel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, ahonnan megtudták, a nyomozás folyamatban van, de a felvételek elemzése alapján valószínűsíthető, hogy a négy feltételezett elkövető közül három nem múlt el 15 éves, ami a svéd törvények értelmében azt jelenti, hogy nekik “nincs büntetőjogi felelősségük”.

Az esetről készült videó ITT tekinthető meg.

Hirdetés

Forrás: Magyar Jelen

Hirdetés