Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Drogfüggő volt a tanárnőre támadó kínai – áldozatát gépek tartják életben, az agyát is elérték a szúrások

Hirdetés

További részleteket tudott meg a Blikk a Honvéd kórház Covid-osztályán elkövetett brutális támadással kapcsolatban. Információik szerint a kínai állampolgárságú férfi azért támadt a lélegeztetőgépen lévő 54 éves betegtársára, mert a bekerülése előtt drogfüggő volt, így a kórházban komoly elvonási tünetekkel küzdött. Az még továbbra is rejtély, miként szerezte meg a sebészeti ollót, amellyel végrehajtotta a vérengzést. Nem ez volt az első dühkitörése, korábban is rátámadt egy másik betegre, fojtogatással próbálkozott, de akkor még a biztonsági szolgálat közbe tudott lépni.

Ami tény: szombaton a VI. kerületi intézményben egyszer csak a korábban szintén lélegeztetőgépen lévő 37 éves férfi felkelt az ágyából, magához vette a veszélyes, borotvaéles orvosi eszközt, amivel a mélyaltatásban lévő, mozdulatlan nőre támadt. Tettével életveszélyes sérüléseket okozott, súlyosan megsebesítette áldozata mindkét szemét, valamint a testén is ejtett szúrásokat. A nő fején lévő szúrások az agyát is érintették.

Az elkövető a vérengzés után el akart rohanni az osztályról, egy biztonsági őr próbálta feltartóztatni, de őt is megsebesítette. Végül a terézvárosi rendőrök kapták el a kórház udvarán. A férfit a bíróság letartóztatta, jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van. A 24. hu információi szerint kihallgatásakor nem tett beismerő vallomást, csupán annyit közölt, hogy nem emlékszik semmire. A gyanúsítás ellene: védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete. Tettéért akar életfogytig tartó börtönt is kaphat, ám félő, hogy elmeállapota miatt végül nem lesz büntethető, és az elmegyógyintézetbe kerül.

Hirdetés

Az évtizedek óta pedagógusként dolgozó Marianna nagyon rossz állapotban van, jelenleg gépek tartják életben.

Forrás: Kuruc.info

Hirdetés

Hirdetés