Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Közel félmillió forintért bérelhet lakást magának Jakab Péter

Hirdetés

A magát a „nép egyszerű gyermekének” beállító Jakab Péter havonta legalább 2,4 millió forintot visz haza, saját sofőrrel jár, 847 ezer forintért bérelhet irodát és közel félmillió forintért ingatlant – írja az Origo.

A Jobbik elnöke folyamatosan próbálja elhitetni a követőivel, hogy egy átlagember, a közösségi oldalán rendre olyan bejegyzéseket oszt meg, ahol parizerrel és száraz kiflivel pózol, vagy éppen Kádár Jánost utánozva paprikás krumplit eszik.

Ennek ellenére Jakab Péter többmilliós autóval és saját sofőrrel jár, valamint 847 ezer forintot költhet irodabérlésre az adófizetők pénzéből. A sofőrt a párt pénzéből finanszírozza, de saját maga is megtehetné ezt jelentős, 2,4 millió forintos fizetéséből anélkül, hogy emiatt le kellene mondania a párizsiról.

Hirdetés

Jakab emellett közel félmillió forintos ingatlant is bérelhet, ugyanis az őt megillető juttatások alapján 426 ezer forintot költhet havonta budapesti hivatali lakás használatára.

Ilyen árkategóriában az első kerületben, a Halászbástya közelében hatalmas lakást lehet kivenni, kilátással a parlamentre. De akár a vár lábánál is, egy közel 100 négyzetméteres lakást is bérelhet belőle…

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés

Hirdetés