Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

A nap poénja: A baloldal megpróbálja elhitetni, hogy nem oltásellenes

Hirdetés

Valami nagyon durva cuccot tolhatnak a baloldalnál, hiszen az egyre durvább kamuba átcsapó kampányuk újabb állomásaként azt próbálják meg lenyomni az emberek torkán, hogy több hónapnyi oltásellenes kampány után ők bizony igazából nem is oltásellenesek…

Igen, jól látja a kedves olvasó, de megnyugodhat, nemcsak Ön akadt ki ezen az újabb egetverő baromságon, hanem például Hollik István is. A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon közzétett videójában elmondta, hogy a baloldali pártok gyorsan törölték a keleti vakcinák elleni petíciójukat, és „síri csend” van a parlamentnek benyújtott oltásellenes határozati javaslatukról is.

A politikus ezzel kapcsolatban arra a kis apró csemegére is felhívta a figyelmet, miszerint kedd reggel Vágó István, „a Gyurcsány Ferenc szolgálatába szegődött exkvízmester” elszólta magát. Hollik István – Vágó Istvánnak az ATV Csatt című műsorában elhangzott, újabb nem kívánatos szavait kommentálva – úgy fogalmazott: a keleti vakcinaellenesség ne legyen beszélgetési alap, ugyanis ha egy vakcinát támadnak, az is oltásellenesség.

Hirdetés

Azt se felejtsük el, hogy baloldal által, kábé már démonizált keleti vakcináknak köszönhetően ma már több mint egymillió ember védett a koronavírussal szemben.

Az pedig már csak a hab a tortán, hogy libsik rendszeresen elfelejtik, hogy ezzel az értelmetlen és emberéletekbe kerülő oltásellenességgel még a saját szavazóikat is veszélybe sodorják…

Hirdetés

Forrás: JP blog

Hirdetés