Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Így néz ki Milánó belvárosa, elárasztották a migránsok – videó

Hirdetés

Erőszak, rablás, drog…

Alkoholizmus, illegális bevándorlók által elkövetett erőszak, hajléktalanság, sőt szexuális jelenetek, ez mind jellemzi Milánó városát, hívja fel rá a figyelmet Silvia Sardone a Liga képviselője, aki egy videót is közzétett közösségi oldalán a városban uralkodó állapotokról.

Ma Milánóban könnyű találkozni a pusztulással, amely nem is olyan régen még csak a külvárosokra korlátozódott, de mára meghódította a város központját is, hívja fel rá a figyelmet Silvia Sardone a jobboldali Liga európai parlamenti képviselője.

Hirdetés

“Sétáljon egyet a Dóm környékén és a mellékutcákban, hogy szembesüljön a szegénységgel. Nem lehet nem észrevenni a hálózsákok és takarók tömegét”, fogalmaz a politikus.

“A pusztulás és a feszültségek egyes társadalmi csoportok között egy ideje szaporodnak. Nem csak a milánói központi pályaudvar környékén, amelyet mostanra a csalók és a kábítószer-kereskedők uralnak. Még a központi területek is nehéz helyzetbe kerültek a hajléktalan migránsok áradata miatt. Lehetőségem volt megnézni, hogy mi a helyzet a Piazza Vetra téren, ahol a San Lorenzo bazilika mellett számos sátor és hálózsák található”, teszi hozzá Silvia Sardone, megjegyezve, hogy ez a terület, a világjárvány és a turizmus megállása előtt Milánó éjszakai életének egyik központja volt. Ma pedig egy szabadtéri hálószoba, és mosdó hajléktalanoknak.

“Hasonló jelenetek láthatók a Corso Vittorio Emanuele galériánál, a Dóm mellett vagy a Garibaldi állomás közelében. A koronavírus okozta gazdasági válság sok embert hozott nehéz helyzetbe, és sokan kényszerültek az utcára, de megoldást kellene találni a növekvő hajléktalanságra úgy, hogy nem hagyjuk a városunkat tönkremenni. A bevándorló háttérrel rendelkező embereket a gazdasági válság különösen érinti, mivel többségük alkalmi munkákból élt, de Sala polgármester és Milánó önkormányzata ezzel a problémával nem hajlandó foglalkozni. Illetve az illegális bevándorlók tömeges befogadása is hatalmas kárt okoz a városnak, mivel a mi tereinken táborozzanak le, és jövőkép nélkül egyre többen csatlakoznak bűnöző bandákhoz, vagy erőszakoskodnak tisztességes állampolgárokkal”, mondja Silvia Sardone.

Hirdetés

A képviselő egy videót is közzé tett Twitter-oldalán a városban uralkodó állapotokról.

“A központban lencsevégre kapott jelenetekből is látszik, mi történik Milánóban. Erőszak, alkoholizmus, illegális bevándorlók által elkövetett erőszak, hajléktalanság, sőt szexuális jeleneteket is láthatunk fényes nappal Milánó központjában. Nem lehet ezen az úton továbbmenni!” – fogalmazott a Liga képviselője Twitter-bejegyzésében- írja a V4NA hírügynökség.

Forrás: Elemi.hu

Hirdetés
Hirdetés