Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Elképesztő égés: Donáth Anna azt sem tudta, hol indul Márki-Zay Péter

Hirdetés

Óriásit égett Donáth Anna, mikor bejelentette, hogy a Momentum Márki-Zay Péter indulását támogatja, ámde azt már nem tudta, hol is pontosan. Így először annyit mondott, hogy „Hajdú”, majd hosszas ööö-zés következett. Végül a műsorvezető segítette ki, hogy Hódmezővásárhelyen.

A baloldaltól mostanra megtudhattuk, hogy az előválasztás a demokrácia ünnepélye. Ezért futószalagon szállítják azokat a bejelentéseket, melyekben visszalépkednek egymás javára, hogy végül szinte minden választókerületben csak egyetlen komolyan vehető balos jelölt maradjon. Elvégre egy ünnepélyt mégsem illik elrontani azzal, hogy az ünnepelni vágyó „demokratikus tömegeket” valódi téttel bíró választás elé állítják. Meg különben is, még a végén netán borítanák azt az eredményt, amit a Gyurcsány-villában jó előre és gondosan kimatekoztak. És ha a Feri pipa lesz, akkor aztán tényleg lőttek a bulikának.

Az is egy átlagos, hétköznapi és rutinból lehozott, másik mögé beállós bejelentésnek indult, amikor Donáth Anna az ATV-ben a Momentum támogatásáról biztosította Márki-Zay Pétert. A végezetes fordulatot azonban az jelentette, hogy Donáth nem tudta megmondani, hol indul majd Márki-Zay. Íme a Fekete-Győr szintű összeomlás pontos szövege:
Mi ott indítunk saját jelöltet, ahol azt gondoljuk, hogy egyrészt van egy erős momentumos bázis, ahol van támogatottságunk, és ahol van jó képviselőnk, tehát jobb képviselőnk, mint amit helyben lehet találni, és ott, ahol látjuk, hogy vannak hiteles jelöltek: Hajdú… ööö… ööö… Márki-Zay Péter esetében…
Műsorvezető: Hódmezővásárhely.

Hirdetés

Önmagában persze az is tragikus, hogy Donáth a beszélgetés témájával előzetesen már tisztában volt, mégsem tudta megmondani, hol is lépnek vissza Márki-Zay javára. Mondjuk akár a kicsinek is örülhetnénk, hiszen legalább a kezdőbetűt eltalálta, csak nem Hajdú(valami), hanem Hódmezővásárhely.

A pillanatnak szóló pofára esésnél azonban súlyosabb az a karaktergyilkolászás, amit már jó ideje a Momentum saját keze által és önmaga ellen elkövet. Pedig nagyon nem így indult annak a pártnak a története, melyet az intelligens mosópor reklámjának fordulatával próbáltak kezdetben eladni. Mégpedig hogy van itt egy csomó hiperszuper okos, csillogószemű, világlátott és nyelveket beszélő fiatal, akik majd tisztára mossák nekünk a közéletet. Aztán az intelligens mosóporról kiderült, hogy nemcsak nem állítja be helyettünk a mosási programot, vagy válogatja szét szín szerint a ruhákat, hanem még annyit sem tud, mint az ezerszer is lesajnált hagyományos mosópor. Ami ugyan nem volt dizájnosan csillámporos dobozba csomagolva, de legalább a paprikáskrumpli zsírfoltját kiszedte Gipsz Jakab Péter ruháiból.

És ugyanígy jutott az első mosás után a kukában landoló intelligens mosópor sorsára az a Momentum is, melynek csődje összesűrűsödött Fekete-Győr partizános (le)szereplésében. Ott ugyanis vegytisztán megmutatkozott, hogy nem a nyugatos műveltség vezérli a pártot, hanem egy butácska elnök, aki a „nem tudom”-ot még a kötőszavaknál is gyakrabban használja. És ez elég sokak számára világos már – Hódmezővásárhelyen és a Hajdúságban egyaránt.

Hirdetés

Forrás: Drót.info

Hirdetés
Hirdetés