Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Ez a csaj nagyon jól megfogta a lényeget! – videó

Hirdetés

Pofon egyszerűen elmagyarázza – jó nagy önkritikával meglocsolva – hogy mi is a baj az LMBTQ nyomulásával.

„Erről órákat tudnék beszélni igazából. Én le se szarom kinek mi a szexualitása, meg kihez, mihez tartozik. Én meg lófejjel születtem, oszt mégse támogat senki. Pedig lehetne (pl.) fekete-fehér csíkos zászlóm. Imádom amikor kiírják: „támogatom az LMBTQ-t”! Most képzeljétek el ezt: „B. Petráért, aki lófejű!” Hagyjál már! Szóval ezért nem értem. Ha én meleg lennék, nekem furcsa lenne, hogy valaki kiáll értünk. Szerintem pont (ez) sértő, amikor valaki ezt mondja: Támogatom őket! (öklét magasba emelve) Nem pedig csak simán leszarja, mivel ez (a mai világban) egy tök természetes dolog. És amúgy meg 2050-ben: fiú WC, lány WC, gender semleges és lófejű WC??!
De naaaagy! ”

Minden elismerésünk Petráé:
1. Aki nem is lófejű, sőt…
2. aki lecsupaszítva és nagyon egyszerűen mutatja be, hogy mi is a gond a témával.
Nem az LMBTQ-val van gond, hanem azzal, hogyha valaki nem ünnepli őket harsányan és nyíltan – csak egyszerűen nem foglalkozik velük, mert a XXI.sz-ban ez már a kutyát sem érdekel – az már homofób és megszólják. Csupán azért mert nem mond véleményt!
Már megírtuk nagy gondolkodónk eszmefuttatását:

Hirdetés

„Addig van demokrácia és szólásszabadság, amig jogom van „hülyének” lenni és csupán ezért nem ér hátrány!”

A gond az, hogy ezen már régen túl vagyunk! Már nyugaton nem hogy hülyének nincs jogod lenni, hanem csendben sem maradhatsz! És szépen gyűrűzik ide is be ez az ideológia. Próbálj csak nem menni a cégeddel a többi dolgozóval egy kanadai Pride-ra! Megnézheted magad utána!

Amíg O1G-zhettek a parlament előtt, addig van demokrácia meg szólásszabadság. Aki mást mond, az hazudik, vagy nagyon fiatal (nekik bocsánatos bűn, hiszen nem láttak még olyat)
Akit érdekel a Tik-tok videója itt elérheti:

Hirdetés
@amobilos#duett @bodipetra közreműködésével Hát akkorákat nevettem rajtad csajszi😂😂😂 végem:) köszi az élményt:) Remélem tetszik a zászlód:)neked speciálba;)♬ eredeti hang – Petra


Forrás: Kambodzsai Hírlap

Hirdetés
Hirdetés