Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonPublicisztika

Jakab szükségszerűen menni fog a kukába

Hirdetés

Kötter Tamás nagyon logikusan megfogalmazta a Jakab problémát. A Jobbikos vidéki faék-egyszerűségű (O1G) szavazók kellenek, de Jakab már nem.

Kötter Tamás: „Azt kell megérteni, hogy azon nyugati körök, akik 12 éven át finanszírozták az ellenzéket, be fogják nyújtani a számlát (egy esetleges ellenzéki győzelem esetén), mint ahogy anno az SZDSZ-nek is benyújtották 94-ben. Azért nem maradhatott meg legerősebb ellenzéki pártként és építhette volna fel magát még négy évig az SZDSZ – és akkor lehet, hogy sehol nem lett volna a Fidesz, nem tudott volna egy ilyen nagy tömböt létrehozni – mert akkor is benyújtották neki a számlát, hogy most már belépsz szépen a kormányba kisfiam, mert nekünk szükségünk van arra, hogy az invesztíciónkat visszakapjuk! Meg is kezdődött (az SZDSZ belépésével) az őrült energetikai meg mindenféle közszolgálati szektornak a privatizációja. Most is ugyanezt várják el a nyugatiak és Jakab nem alkalmas arra, hogy Nyugat-Európában ezt a szoftpolitikát, ezt a vigyori politikát képviselje. Ezek a körök nem fogják őt elviselni, ezek a kaviár-marxista körök, akik baloldaliságról, egyenlőségről, ilyen kultúráról, olyan kultúráról beszélnek, meg a munkások jogairól, akikkel egyébként már rég nem állnak szóba, mert az identitásokat, részidentitásokat képviselik és a 10 EUR-os kávéjukat isszák a legjobb kávéházakban. Ők Jakabot le fogják venni a pályáról, valahogy blamálni fogják és akkor a Karácsonyt elő lehet léptetni, vagy Dobrevet.

KH: Mi is elmondtuk többször, az ellenzéknek biztos, hogy jó sajtója lesz nyugaton, Karácsonyról, Dobrevről ódákat fognak zengeni, talán még a Times címlapján is ott lesznek, de ennek rohadt nagy ára lesz ám! Mert ahogy Kötter is mondta, a számla be lesz nyújtva ezért. Vagonszámra viszik majd ki a pénzt. Mint 94-98-ban, vagy 2002-2008 közt. De nem baj, a bábjuk agyon lesz dicsérve a nyugati médiában.

Hirdetés

Forrás: Kambodzsai Hírlap

Hirdetés