Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Kiderült Donáth Anna súlyos titka – Ezért állt Orbán oldalára!

Hirdetés

Napokig tűnődtem, vajon mi késztethette látványos pálfordulásra Donáth Annát. A Momentum európai parlamenti képviselője arra kérte a brüsszeli döntéshozókat, hogy ne diszkriminálják az orosz és a kínai vakcinákkal beoltottakat. 

Több mint egymillió magyart oltottak be keleti védőoltással, a javaslat az ő utazási jogosultságaikat szűkíti azokhoz képest, akiket nyugati vakcinával oltottak be. Ezt nem nevezhetjük európai megoldásnak”

– mondta Donáth Anna arra reagálva, hogy az Európai Bizottság javaslata szerint az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) engedélyével rendelkező oltóanyagokat automatikusan el kellene fogadni, az azzal nem rendelkező keletiek esetében pedig minden tagállam saját hatáskörben nyilváníthatja védettnek az ezekkel beoltott európaiakat.

A momentumos politikus hű ellenzékiként eddig mindig szembement a kormány terveivel, elképzeléseivel. Ha Orbánék feketét mondtak, ő fehéret, ha nyitni akartak, ő zárni, – és fordítva –, ha magyar, akkor inkább román, szlovák vagy busman. Most mégis a Szputnyikkal és a Sinopharmmal oltottakra is kiterjesztendő utazási jogosultságok mellett kampányol.

Hirdetés

Arra gondolni sem mernék, hogy Donáth Anna esetleg elvtársai érdekében szónokolt ilyen bátran. Mégis élek a gyanúperrel, hogy nem az egyenlőség nemes eszméjétől áthatva érvelt az utazási korlátozások ellen, sokkal inkább azért, hogy az ellenzékiek továbbra is szabadon mászkálhassanak, és külországban kedvükre mószerolhassák a magyar kormányt.

A megfejtés kulcsa alighanem a baloldali véleményformálók oltási hajlandóságának növekedésében rejlik.

Akik ugyan minden rendelkezésükre álló eszközzel szapulták és szapulják a keleti oltóanyagokat, mondván: afrikai kuruzslóktól, kínai gyógyszerügynököktől származnak, és csak Orbán holdudvarát gazdagítják, de azért a koronavírustól félnek és akár másokat félrelökdösve tülekednek a Sinopharmért vagy a Szputnyikért. Tele vannak a közösségi oldalak mosolygó baloldaliakkal, akik önként és dalolva veszik fel a keleti vakcinákat, és antitestekkel és antitézisekkel felfegyverkezve újra világjárásba kezdenek.

Eszmékkel oltani.
Forrás: 888.hu

Hirdetés
Hirdetés