Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírekKultúraVilág

A hamburgi libernyákok hangadója lett a német Penny-Market új reklámarca

Hirdetés

Olivia Jones és csapata a Drag Familie lett a Németország szerte több, mint 2000 üzlettel rendelkező  Penny-Market diszkont élelmiszerbolt új arca. A kölni székhelyű vállalat szerint a nőimitátor királynők (Drag Queen) megmutatják, “milyen izgalmas lehet a spórolás”. Az új tévéreklám központi üzenete az, hogy az üzletlánc jó termékeket kínál alacsony áron.

A videót a Olivia Jones otthonában Hamburg-St. Pauliban található, jól ismert Penny “Kiez” üzletben forgatták. A színes tánc- és zenei revüben Jones és barátai egy túlméretezett Penny-termékekkel teli világba kalauzolják a közönséget. Ezen kívül Heidi Kabel hamburgi kultikus slágere, a “Das gibt’s nur auf der Reeperbahn” hallható, átírva a reklám céljára:  “Wer günstig will, muss Penny”.

A Rewe csoporthoz tartozó diszkontcég erős reklámja szombattól látható Németország-szerte. A televíziós reklám mellett nyomtatott hirdetések, valamint átfogó online és közösségi médiakampány is indul.

Hirdetés

“Évek óta sikeresen pozícionáljuk magunkat, mint diszkontot” – mondja Stefan Magel, a Penny üzemeltetési vezetője, aki egy másik üzenetet is lát a kampányban: “Cégként a nyitottságot, a toleranciát és a tiszteletet képviseljük. Ebből a szempontból nem véletlen, hogy a 2021 büszkeség, PRIDE hónapjában indítjuk el kampányunkat.”

Az aktív politikai szerepet vállaló transzvesztita Olivia Jones lelkes: “A szpot igazán feldobja a reklámot. Végre valami igazán színes: drag queenek főműsoridőben, még a reklámszünetben is. Ilyen még nem fordult elő” – mondja az 51 éves férfi. Megemlítve társait,  Barbie Stupid-ot és Lee Jackson-t is.

Hirdetés

A Penny anyavállalata, a Rewe már évekkel ezelőtt szivárványos kampányt indított az LMBT munkavállalóik kezdeményezésére. Azóta számos Rewe üzletben szivárványos zászlók vannak elhelyezve, hogy egyértelművé tegyék,  minden embert szívesen látnak az üzletben.

Olivia Jones a Bundestagban szavaz 2017-ben az államfő személyéről a die Grüne ( a Zöldek) párt színeiben, majd fotózkodik Angela Merkel kancellárral:


Forrás: Elemi.hu

Hirdetés
Hirdetés