Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Szorul a hurok! A mentelmi bizottság nem fogadta el Jakab Péter fellebbezését – a tolvajozás mellett nem lehet csak úgy elmenni

Hirdetés

Nem kapott többségi támogatást az országgyűlés mentelmi bizottságának szerdai ülésén Jakab Péter (Jobbik) fellebbezése a rá kirótt 9,6 millió forintos házelnöki büntetés ellen. Ennyit közölt az ülést követően újságírókkal Hargitai János (KDNP), a bizottság elnöke, aki a részletekkel kapcsolatos kérdéseket arra hivatkozva hárította el, hogy zárt ülésen tárgyalták ezt a napirendi pontot.

Alig tízperces meghallgatását követően, a döntés ismertté válása előtt arról beszélt újságíróknak Jakab Péter, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője: színtisztán politikai döntés születik ügyében, hiszen fideszes képviselők semmilyen szankciót nem kaptak a “csicska”, a “csürhe”, a “zsúrpubi” vagy a “büdös bunkó” kifejezésért.

Kértem, hogy állítsák össze a tiltott szavak jegyzékét, hogy mely kifejezésekért jár büntetés, így 32 évvel a rendszerváltás után

Hirdetés

– tette hozzá a politikus, aki irodalminak nevezte az általa a fideszes képviselőkre használt ficsúr szót. Jakab Péternél már megszokhattuk, hogy a Parlament üléseire úgy készül, mintha egy színdarab lenne, minden alkalommal valami új beszólást tanul be vagy új eszközöket visz be magával az ülésre, ezzel pedig nagy port kavar a teremben. Hétfőn azonban betelt a pohár, amikor az azonnali kérdések óráját kihasználva Jakab ismét Orbán Viktornak panaszkodott, miközben lekommunistázta és tolvajozta a miniszterelnököt. Orbán Viktor válaszul komédiásnak nevezte Jakab Pétert, aki bohóckodni jár az Országgyűlésbe, de mint a miniszterelnök fogalmazott, havi 6 millió forintért szellemesebb mutatványokat várunk, kérjük szedje össze magát.

Ön egy frakcióvezető, ami komoly dolog, ezért egy ideig mi is komolyan vettük önt. Ön ugyanakkor már egy komédiás, aki hétről hétre bohócot csinál magából, miközben a választópolgárok költenek pénzt az ön mutatványaira, fizetésére, autójára, sofőrjére, havi hatmillió forintot. Az ön főnöke, Gyurcsány Ferenc biztosan elégedett önnel, de hatmillió forintért szellemesebb mutatványokat várunk. Kérjük szedje össze magát, – mondta Orbán Viktor Jakab Péternek.

Döntöttek: marad Jakab 10 milliós büntetése

Hirdetés

Videóval jelentkezett a gyurcsányista Jobbik elnöke. Marad a brutális büntetése…

A kihallgatásom véget ért. Az ítélethirdetésről kiküldtek, a Mentelmi bizottság fideszes elnöke azonban világossá tette: marad a Kövér által kiszabott 10 milliós büntetés. Hogy miért? Mert Kövér azt mondta.
2022-ben valódi rendszerváltást!- picsogja a Facebookon Jákob.

Hirdetés

Forrás: MTI, PS

Hirdetés