Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Üzenet Dobrevéknek: Takarodó van az óvodákból!

Hirdetés

A helyzet ennél világosabb már nem is lehetne. Brüsszel meg az ő helyi ágensei, Apró-Dobrev, Che Katka, Újhülye azt akarja, hogy óvodás, iskolás kisgyermekeinket szakállas nénik és cicis bácsik nevelhessék (rá) mindenféle szexuális aberrációkra és elmebajokra. Ennek előmozdítása érdekében szavaztak a minap hazánk megbüntetésére. A hagyományos óvónénik és -bácsik kora lejárt: jöjjenek a haladó, szivárványos „óvólények”!

Aki azt szeretné, hogy öt-hatéves, óvodás lurkóit a vezető képünkön látható bizalomgerjesztő formák (és hozzájuk hasonlók) világosíthassák föl a hetvenhárom (vagy hány) „társadalmi nemről”, az nyugodtan szavazzon jövőre a magyarországi ellenzékre. Biztos lehet benne: Dobrevék segedelmével kicsinyei megfelelő kezekbe kerülnek, idejekorán betekintést nyerhetnek a genderfluiditásba, a hermafroditizmus gyönyöreibe, megismerkedhetnek a nemátalakító műtétek, hormonkezelések szépségeivel, a fütyi- és ciciamputálás csodáival. Megtudhatják, miért teljesen hétköznapi dolog (legalábbis a „fejlett”  Nyugaton), ha két vagy több herceg nászra kél. További finomságokba inkább nem mennék bele…

Hirdetés
  • Fenomenális ellenzékünk Brüsszelben megszavazta Magyarország kukoricára térdepeltetését, amiért Orbánék a gyermekvédelmi, pedofilellenes törvénnyel eltiltották a csöppségeket a haladó transztanoktól, genderismeretektől, pedofília-szakoktatástól. Még szerencse, hogy az Európai Bizottság résen volt, lépett, és a minap végre kötelezettségszegési eljárást indított a fasiszta-náci-pedofilfób magyar kormány ellen. Hála nekik! A haladás erőinek mindig ébereknek kell maradniuk!

Brüsszel és a magyarországi ellenzék úgy véli, a szülőnek semmi köze hozzá, mivel tömik gyermeke fejét az óvodában, iskolában. Mikor reggel beadod a fiadat az oviba, még katona szeretne lenni – mikor délután hazahozod, már rúdtáncosnő… Így megy ez. Legalábbis Nyugaton. Fonderlejen meg az ideejtőernyőztetett csahosok azt akarják, hogy itt is így menjen. Akkor leszünk modernek, haladók, nyugatiasak. Ha akadékoskodunk, elzárják a pénzcsapokat. Pontosabban: nem csöpögtetnek vissza egy keveset abból a pénzből, amit előzőleg a szivárványos cégeik kiszivattyúztak innen.

Ha a baloldalon múlik, a jövőben ilyenek kezébe kerülnek gyermekeink (Forrás: breitportal.hu)

Hirdetés

Genderpropaganda mint „uniós szolgáltatás”

Az Európai Bizottság immár hivatalos fölszólítást is küldött a rendetlenkedő Magyarországnak. Amolyan eligazításként. Ebben világossá teszik: az a bajuk, hogy nem eresztjük be az LMBTQ-lobbit a köznevelési intézményekbe. Mint írták:

„sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását”, hogy a magyar tilalom miatt „a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások” nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére.

Hirdetés

Ízlelgessük csak: a genderpropaganda mint uniós szolgáltatás… És ha belegondolunk: tényleg. Mára ez az egyetlen szolgáltatás, amit Brüsszeltől remélhetünk. Bármikor készséggel küldenek nekünk transzaktivistákat, genderpropagandistákat, Rutte- és Cohn Bendit-féle pedomacikat… Ilyenekből ugyanis manapság túlkínálat van arrafelé, exportra is jut.

Tehát uniós szolgáltatás… Értem. Szerény történelmi ismereteim szerint minden, egykoron fényes birodalom életében el szokott jönni ugyanez a lefelé ívelő időszak, mint most az ejrópunió esetében. Ilyenkor lesz konzul a szolgálati lóból. S ilyenkor rendeznek kisfiús orgiákat Capri szigetén az éppen aktuális Cohn Benditek, Mark Rutték, akiket ezért jobb korokban minimum kiherélnének.

Hirdetés

Óvodai nevelés, ahogyan azt Dobrevék szeretnék (Forrás: PS-archív)

Takarodó!

Hát újra itt tartunk. Tiberius császárnál, Capri szigetén. Az úgynevezett „elfogadásra nevelés” meg „érzékenyítés” címén átnevelőtáborrá változtatnák az óvodákat, iskolákat. Valójában már rég nem az elfogadásról szól a történet: hanem az utánpótlásnevelésről. Kell a friss hús. A Popular Science folyóiratban megjelent, homoszexuális szervezetek által is elismert kutatás igazolta: a homoszexualitásban legfeljebb kis részben játszanak közre genetikai tényezők, azért elsősorban a társadalmi és környezeti behatások felelősek. Ahol működésbe lépett a rendszer, már látszanak az első eredmények. Egy másik felmérés szerint az Egyesült Államokban a „érzékenyítő” agymosáson átesett fiataloknak csupán 70 (azaz hetven) százaléka tartja magát heteroszexuálisnak. Vagyis a lehető legkorábban, már óvodában, iskolában megkezdett agymosás remek eszköz a szexuális torzulások terjesztésére. És az elmebaj betetőzése: a kisgyermekek hormonkezelése, „nemátalakítása”, ahogyan azt a svédek, angolok művelik…

Hirdetés

Évszázadokig irigyeltük a Nyugatot mesés vagyona miatt, amit más népek leigázásával, kiirtásával harácsolt össze magának. Néhány hülye még most is irigyeli. Mert hülyék. Újhülyék. Már nem fölzárkóznunk kell a Nyugathoz, hanem rugalmasan elszakadni tőlük. Rafináltan, okosan, és a lehető leggyorsabban.

Dobrev, Che Katka, Újhülye meg a többi most Brüsszellel karöltve kisgyermekeink genderagymosását követeli. Én meg erre azt felelem nekik: a saját gyereküket (már ha van/lesz) mételyezzék szakállas nénikkel és cicis bácsikkal. A magyarok elsöprő többsége nem kér belőlük! Takarodó van! Ha valami sátáni csapás révén jövőre hatalomra jutnának, és szivárványos elmebajjal kezdenék mérgezni gyermekeinket, a magam részéről annyit ígérhetek Dobrevéknek: megkapják a forradalmat, ami ’90-ben elmaradt. Odalesz akkor a zabrált villa, síbolt cégbirodalom, Klára! Úgy kell majd kotródniuk innen, hogy azt sem tudják, fiúk-e vagy lányok.

Forrás: PS

Hirdetés