Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Gyurcsány nehezen, de kinyögte: újabb 2006 őszére készülnek – videó

Hirdetés

Gyurcsány „szakemberei” már készülnek a hőn áhított kormányváltásra, s az ez ellen tüntetőkkel szembeni keményebb intézkedésekre – kottyantotta el a Vízivó Ember a minap bicskei utcafórumán. Ugyanakkor azt ígérte: nem lesznek olyan naivak, mint 2006 őszén. Ami akár jelentheti azt is, hogy nem bánnak majd olyan (szerintük) kesztyűs kézzel a magyarokkal, mint akkor…

A „kesztyűs kéz” természetesen szigorúan idézőjelben értendő, hiszen a magyarok elsöprő többsége pontosan tudja, 2006 őszén szó sem volt finomkodásról, Gyurcsány és Gergényi rendőrsége vadállati kegyetlenséggel lépett föl az őszödi beszéd miatt a miniszterelnök lemondását követelő tüntetőkkel, majd az október 23-át ünneplő ártatlanokkal szemben. Több száz embernek okoztak sérülést, legalább háromnak például gumilövedékkel kilőtték a szemét. A magyarok értelmesebb többsége ezzel tisztában van – ám a Gyurcsány-szekta legbutább vagy legelvetemültebb rajongói tényleg azt hirdetik a mai napig, hogy a rendőrség tizenöt éve túl puhán lépett föl, és még több gumilövedéket kellett volna kilőniük a fideszes csürhére, még jobban szét kellett volna őket verni lovasrohammal, viperával.

  • Gyurcsány egyik leghűbb csinovnyikja, Debreczeni József néhány éve könyvet is írt arról, miért volt helyénvaló és alapjaiban megfelelő a 2006 őszi rendőri fellépés. És Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő is magának köszönhette, hogy eszméletlenre püfölték őt a fakabátok…

Dolgoznak a forgatókönyvön

Hirdetés

De nézzük, mit is mondott pontosan Gyurcsány néhány napja Bicskén a DK utcafórumán! Egyik rajongója, egy bizonyos Zsóka a következő kérdést szegezte kedvenc pártelnökének:

Nyugtass meg, kérlek, hogy alaptalan a félelmem: hogy ha az ellenzék győz, akkor a fideszesek megint kiviszik az embereket az utcára, és csúnyább lesz, mint a 2006-os.”

A „csúnyább” alatt ő is – mint a szekta többi beavatottja – nyilván a tüntetők csúnya viselkedését értette, nem a rendőrökét. Hiszen nem az ő gyerekének a szemét lőtték ki, nem neki okozott életre szóló traumát a lovasroham, az utcai embervadászat, a pofájába fújt paprikaspray. S beleérzőképesség meg agy nélkül képtelen bármi olyasmit megérteni, fölfogni, ami nem vele vagy az övéivel történik.

Hirdetés

Gyurcsány a következőket válaszolta Zsóka néninek:

Nem tudlak megnyugtatni. Forgatókönyvszerűen destabilizálni akarják majd az új hatalmat. Ööö. A különbség nem csak ebben van ugyanakkor, hanem abban, hogy ma már nem vagyunk naivak. Azt hiszem, tudjuk, hogy kikkel állunk szemben. Azoknak, akiknek van ebben felelőssége és tudása – az egy külön tudás természetesen, a rendfenntartás –, azok dolgoznak azokon a politikai és közjogi forgatókönyveken, hogy hogyan kell ennek gátat szabni.”

Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, nem részletezte. A lényeg: nem lesznek olyan naivak. Amit érthetünk nyugodtan úgy is: a jobboldali tüntetők nem fogják olyan olcsón megúszni, mint tizenöt éve.

Hirdetés

Gyurcsányék 2006 őszi „naiv” fellépésének egyik áldozata: Csorba Attila, akinek kilőtték a szemét. Ő már nem él (Forrás: Facebook)

Gyurcsány ezután egy amerikai hasonlattal állt elő:

Hirdetés

Tehát képzeljék el, egy olyan hatalom, amely azt mondja magáról, hogy egyedül legitim történelmileg, morálisan, politikailag, az nem tudja elfogadni, hogy elveszítse a hatalmat, hiszen neki jár. (…) És egy perc alatt ott vagyunk, ami történt januárban a washingtoni kongresszusban, hogy jönnek emberek, akik azt hiszik, hogy ők jó amerikaiak, és nekimennek az amerikai kongresszusnak.”

Igen? Tényleg? És ki ostromolta meg néhány éve a Fidesz-székházat? Ki törte be annak ablakait? És ki lökdöste meg dobálta fejbe üvegekkel a Parlamentet védő rendőröket 2018-ban? Csak nem gyurcsányista hordák? Ugye, hogy ugye?

Időnként egy-két pofon, úgy látom, most már elcsattan, mert nekünk jönnek, de azért alapvetően stabilitás és rend van az országban. A forradalom az nem ilyen. Ott erőszak van, ott vér folyik. És tudja, az addig magasztos, amíg másik vére folyik, amikor a saját gyerekem vére folyik, az nem magasztos, az dráma, az tragédia.”

Hirdetés

Nézzék meg a videót: miközben a gyereke vére folyásáról beszél (4:51-nél), mosolyog. Vagy talán farkasvigyor az. Nem, ne kérdezzék, miért. Mert nem tudom.

Béke, béke, béke!

Ezután döccentek egyet Gyurcsány fogaskerekei, és a korábbi fenyegetőzés helyét átvette a rendszeresen bérmálkozó pápai srác pár hónapja meghirdetett szeretet-politikája. Hiszen így zárta válaszát:

Úgyhogy: béke, béke, béke! Bármi áron béke. Nagyon könnyű embereket kivinni az utcára időnként – Magyarországon egyébként nem, mi nem ilyen nép vagyunk –, nagyon nehéz hazavinni. És ha elindul az istenadta nép, akkor ott sok minden tud történni. Vigyázni köll egymásra, ez egy nagy felelősség, hogy az ország hogyan él.”

Szóval, béke, béke, béke, de azért készülnek a forgatókönyvek, és ha netán, véletlenül hatalomra vergődnek, nem lesznek olyan naivak, mint 2006 őszén. Értjük.

Mindehhez csupán egyetlen apróság hiányzik: a kormányváltás. Nos, itt jönnek a képbe önök, Tisztelt Olvasók. Tudniillik jövőre önökön múlik majd, hogy Ferencet visszatapsolják-e a hatalomba, vagy végleg hazazavarják vizet inni.

Forrás: Pesti Srácok – (Videó forrása: DK Facebook-oldala;)

Hirdetés