Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

„Aki a saját gyermekét megöli, az nem ember” – Melinda új párja elmondta, mi történt pontosan Dunakeszin: láthatásról hozta vissza a kisfiát az apa

Hirdetés

Emberi ésszel felfoghatatlan, ami Dunakeszin történt. Hétfőn délelőtt a családirtás helyszínén megjelent a férfi, az anyjával és gyermekével együtt meggyilkolt középkorú nő, Melinda új szerelme. Pontosan elmondta, mi vezetett a tegnap esti tragédiához.

Sz. Tamás a Facebookról tudta meg, mi történt. Azonnal a helyszínre sietett, megtörten, sírva állt a véres utcán. Elsőre annyit tudott mondani, könnyeivel küszködve:

Aki a saját gyermekét megöli, az nem ember.

Hirdetés

Utána kiszakadtak belőle a szavak, kiderült, most lettek volna igazán egy család Melindával és gyermekével. imádta a nőt, és a kisfiút is. Együtt tervezték az életüket, most lettek volna igazán egy család. Sz. Tamás szerint halott szerelme előző párja azt nem bírhatta elviselni, hogy elsős kisfia elmesélte neki, hogy már megismerkedett anyja új szerelme, vagyis az ő gyermekeivel is, együtt játszottak.

A gyilkossá majd öngyilkossá lett apa egyébként láthatásról hozta vissza a gyereket, mikor valami elpattant benne.

Sz. Tamás és új szerelme, Melinda egész nap wakeboardozni voltak, mert a kisfiú az apjánál volt láthatáson. Melinda hatra ment haza, mert úgy volt, hogy volt párja és kisfia, Maximilien hétre érnek haza. Mikor nem jöttek meg, Melinda izgult, hogy mi történhetett, hívogatta a volt párját, aki állítólag flegmán válaszolgatott a nőnek az érkezésük várható időpontja kapcsán. Mikor végül megérkeztek, a nő felelősségre vonta a férfit, miért nem tartja be a láthatás szabályait, azt is mondta, rendőrségi eljárást kezdeményez, ha ez újra előfordul. A férfi ekkor kattant be és végezte ki a nőt, annak anyját, majd a lövések zajára az utcára szaladó gyermekét is. A kisfiút állítólag többször is meglőtte – mesélte a megtört Sz. Tamás.

Hirdetés
A Kisfiú, Maximilien egy korábbi képét "új apukája" mutatta meg - most már soha nem lesznek egy család / Fotó: Fuszek Gábor

A Kisfiú, Maximilien egy korábbi képét „új apukája” mutatta meg – most már soha nem lesznek egy család / Fotó: Fuszek Gábor

Mint írtuk, a Kisfaludy utcát vér borította, még hétfőn délelőtt is a tragédia nyomait takarították a helyszínelésben résztvevők. A megölt kisfiú dédnagymamáját a rendőrök vitték a helyszínre, tőlük tudta meg mi történt. Sokkos állapotba került, mentőt kellett hívni hozzá.

Hirdetés

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés