Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonPublicisztika

Az ellenzék, Dobrev Klárával az élen magasról sz@rik, sőt bele is rúgott az Angliában élő magyarokba

Hirdetés

AZ ELLENZÉK – DOBREV KLÁRÁVAL AZ ÉLEN – MAGASRÓL SZ@RIK, SŐT BELE IS RÚGOTT AZ ANGLIÁBAN ÉLŐ MAGYAROKBA!

Emlékszünk, amikor az ellenzéki tábor azon rugózott, hogy az angliai magyarok miért nem szavazhatnak levélben és miért kell nekik személyesen a konzulátuson, nagykövetségen leadni a voksukat?

Évekig hallgattuk!

Hirdetés

Erre most jön Dobrev felköp a levegőbe és alááll az alábbi kijelentésével:
„Mi úgy gondoljuk, hogy csak az szavazzon Magyarországon, aki itt él, aki viseli döntéseinek következményeit is. /…/ Az állampolgárságot és a szavazati jogot külön kell választani egymástól”

Kedves ellenzéki honfitársaink – akik annyira aggódtatok azért, hogy az angliai magyarok csak személyesen szavazhatnak, köpjetek fel ti is a magasba és álljatok alá Klárikával együtt!

Ugyanis az angliai magyarok sem élnek itt, 95%-a nem is adózik itt és mindezek következtében nem is viselik szavazataik következményét! Írhattuk volna a német vagy osztrák, stb. munkavállalókat is!

Hirdetés

És a matek sem az erőssége az ellenzéknek azt is jól tudjuk, sokkal fontosabb a bal-fék nyáj legeltetése, ugyanis a kinti magyarok (pld. erdélyiek) nem szavazhatnak egyéni jelöltre, csak pártlistára, így általában egy-két országgyűlési mandátum sorsát tudták érdemben befolyásolni!

Még egyszer, azoknak akik nehéz felfogásúak: A KINTI SZAVAZATOK MINDÖSSZESEN EGY-KÉT KÉPVISELŐI MANDÁTUMOT DÖNTÖTTEK EL A PARLAMENTBEN!

Azaz, hogy kinti honfitársaink is szavazhatnak inkább szimbolikus jelentéssel bírt, valós hatalmi befolyása nem sok volt!

Hirdetés

És ne felejtsük el, azt sem, hogy pl. a polgármester választáson az itt élő külföldiek is szavazhattak. Pedig lehet, csak egy-két évig van itt az illető! Karácsonynak gondolom jól jöttek ezen szavazatok, hiszen Budapesten élnek ezen személyek legnagyobb arányban.
Dobrev egy tuskó bolsevik hiéna volt, ma is az és holnap is az marad, benne van a vérében!

Forrás: Kambodzsai Hírlap

Hirdetés

Hirdetés