Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

„Csak ott ült és üvöltött a fájdalomtól” – fürdőzés közben súlyosan megégett a 4 éves kisfiú

Hirdetés

Egy gyertya miatt kapott lángra a formázható hab a fürdőkádban. Borzalmas állapotban szállították kórházba a kisfiút.

Édesanyja felügyelete alatt pancsolt a mindössze 4 éves kisfiú, ami közben egy gyerekeknek gyártott formázható fürdőhabbal játszott. Ám az egyik pillanatban a fürdőbomba hozzáért egy gyertya lángjához, ami azonnal lángra kapott.

A kisgyermek teste pillanatokat alatt egy tűzgömbé változott, tetőtől-talpig megégett a teste. Oscar Beddard sikoltozva üvöltött a fájdalomtól, miközben a lángok a bőrét nyaldosták – írja a Birmingham Mail.

Hirdetés

„Éppen elugrottam a boltba, és szó szerint az úton voltam, amikor felhívtak, hogy Oscar lángra kapott. Hideg vizes törölközőkkel kellett a bőrét borogatnunk, miközben csak ott ült és üvöltött a fájdalomtól” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az édesapa, Johnathan, aki szerint Oscar súlyosan megégett a 89 pennys fürdőhab miatt.

A baleset következtében Oscar szörnyű égési sérüléseket szenvedett, és az Alder Hey Gyermekkórházba szállították, ahol egy hétig kezelték.

Oscar égési sérülései jobban begyógyultak, mint azt az orvosok eredetileg várták, ami azt jelenti, hogy nem volt szükség bőrátültetésre, amitől a család rettegett. S jóllehet a fizikai sérülései idővel teljesen eltűnnek majd, de olyan trauma érte a kisfiút, hogy azóta sem mert lefürdeni. Ráadásul a történtek óta, sokkal indulatosabb lett.

Hirdetés

A szülők a fürdőbomba gyártóját hibáztatják a történtek miatt, ugyanis állításuk szerint nem volt megfelelő figyelmeztetés feltüntetve arról, hogy a termék meggyulladhat.

Forrás: Ripost.hu

Hirdetés

Hirdetés