Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Egyre nagyobb a botrány Cseh Katalin körül – videó

Hirdetés

A Momentum EP-képviselője körül egyre csak fogy a levegő – erről számolnak be a Pesti TV A Riporter című műsorában. Bohár Dániel műsorvezető elérte telefonon a korrupciós ügybe keveredett Cseh Katalin újdonsült férjét, a szintén momentumos Berg Dánielt, aki lebuktatta saját magát és feleségét is – írja a Pesti Srácok.

Cseh Katalinhoz köthető nyomdaipari vállalatok egy Nógrád megyei városba, Szécsénybe tették ideiglenes székhelyüket. Az ügylet már a kezdetektől fogva az uniós pénzek lecsapolására jött létre;

csaknem 1,6 milliárdos forrást nyertek el különféle fejlesztésekre, amelyekből semmi nem valósult meg. A pénznek ugyanakkor nyoma veszett, és nem véletlen, hogy a Cseh Katalinhoz köthető cégek ellen a NAV nyomozást, az OLAF pedig vizsgálatot indított.

Hirdetés

Cseh férje elszólta magát

A Riporter című műsorban bemutatják, hogyan áll most a Cseh Katalin-ügy.

Bohár Dániel telefonon elérte Cseh férjét, a szintén momentumos Berg Dánielt, aki lebuktatta saját magát és a feleségét is.

Hirdetés

Bohár feltette a kérdést Bergnek, miszerint bárminemű uniós forrás kerülhetett-e a Momentumhoz, erre ő azt válaszolta, hogy (…) nem vitatom, hogy ez egy ügy, amiről Önök beszélnek. 

Berg nem gondolja, hogy bárminemű szabálytalan működés történt volna. 

Ezután Cseh férje saját magát buktatta le (ez a videón 22.39 perctől látható), miszerint állnak minden vizsgálat elébe, holott korábban azt állították, hogy semmi közük az említett cégekhez.

Forrás: Origo.hu

Hirdetés
Hirdetés