Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Maszturbál a vonaton? A bíróság szerint ez nem bűncselekmény!

Hirdetés

Felmentették a vádak alól azt a férfit aki egy nő előtt maszturbált egy olaszországi vonaton.

A vonaton való maszturbálás nem bűn. Ezt állapította meg az Olasz Legfelső Bíróság, amely a 2019 júniusában elítélt férfi ügyében hozott újabb ítéletet. A cselekmény nem minősül nyilvános helyen elkövetett obszcén cselekmények, vagy bűncselekményének, ami egyébként az olasz jog szerint akár 4 hónapos börtönbüntetéssel is büntetendő.

Az indoklás szerint: ” a vasúti kocsi belseje nem tekinthető kiskorúak által általánosan látogatott helynek „.

Hirdetés

A történtek szerint egy női utas a vasúti rendőrökhöz fordult, és közölte, hogy egy férfi a vonat fülkéjében maszturbál a jelenlétében.  A férfit ekkor letartóztatták, aki az egyenruhások láttán őrjöngeni kezdett és nekik támadt. A vád szerint, nyilvános helyen elkövetett obszcén bűncselekményt követett el, azzal a szándékkal, hogy egy nőt molesztáljon.

A vád azonban érvényét vesztette, így csak az intézkedő köztisztviselők elleni erőszak miatt indult eljárás. Az ok, amiért a nő zaklatása miatt nem indítottak eljárást az, hogy a bíró szerint „nem állt fenn annak veszélye, hogy kiskorúak is tanúi lehettek volna a perverz magatartásnak.

Ezután az ügy a Legfelsőbb Bírósághoz került, ahol az ügyész fellebbezését elutasították. A bírósági ítélet kiemelte, a ” kiskorúak által általánosan látogatott hely nem azt jelenti, hogy a nyilvánosság számára egyszerűen megnyitott, vagy nyilvánosságra hozott hely, ahol kiskorú megtalálható, hanem azt a helyet, ahol megbízható statisztikai értékelés alapján több kiskorú jelenléte lehetséges és szisztematikus jellegű„.

Hirdetés

Továbbá megállapították,  hogy „ egy mozgásban lévő vasúti kocsi a belsejében  a hétköznapi személyszállítási szolgáltatás nem tekinthető olyan helynek, ahol a kiskorúak  javarészt megjelenhetnek ”. Ezért azt a következtetést vonták le, ” jelen esetben nem történt bűncselekmény„.

Ezzel üzentek minden perverznek: VONATRA FEL!

Forrás: Ilgiornale.it

Hirdetés
Hirdetés