Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Varga Mihály: Nem akarjuk vissza a Gyurcsány-korszakot!

Hirdetés

Varga Mihály is aktívan részt vesz a kormánypártok által indított Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció aláírásgyűjtésében, melynek során nem rejti véka alá a véleményét a bukott miniszterelnökről.

A pénzügyminiszter csütörtökön a Batthyány-örökmécsesnél tartott utcafórumán mások mellett emlékeztetett, hogy amíg Fletó volt vezette a országot „mindössze” annyit sikerült elérnie, hogy az lejtőre kerüljön, majd emlékeztetett, hogy 2008-ban csak az IMF és az Európai Unió segítsége tudta megmenteni az Magyarországot attól a szégyentől, hogy Ukrajnához hasonlóan a lejáró adósságát se tudja fizetni.

Nem akarjuk vissza a Gyurcsány-korszakot, azt az időszakot, amikor Gyurcsány Ferenc diktált a baloldalnak, és Magyarország lejtőre került. A Gyurcsány-korszak következménye volt az, hogy eladósodott az ország, kiürült az államkassza, a munkanélküliség az egekbe nőtt, az embereket a devizahitelek csapdájába vezették, a nyugdíjasoktól és a közalkalmazottaktól pedig elvették a tizenharmadik havi juttatásokat.

Hirdetés

– mondta a fideszes politikus, aki hozzátette, hogy ezzel szemben az elmúlt tíz évben a kormány komoly munkát végzett, és meg tudta fordítani ezt a lejtmenetet.

Forrás: CsEM nyomán

Hirdetés

Hirdetés