Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Szeretnénk elkérni Jakab kőművesének a telefonszámát!

Hirdetés

„A bohóc varázsolt: szeretnénk elkérni Jakab kőművesének a telefonszámát!

Egyre dühösebb a CSOK felvételével lebukott Jobbik-elnök. Most éppen azért haragszik ránk, mert megírtuk: az elmúlt félévben úgy újította fel a házát, hogy közben a parlamenti provokációja miatt kiszabott 10 milliós büntetést is rendezte.

Jakab most azt állítja, hogy mindössze 1,2 millió forintból varázsolta újjá a Miskolc elitnegyedében lévő házát. Posztjában csak a garázskapu cseréjét és a homlokzat kifestését hozta szóba, nem feszegette, hogy otthona szigetelést (az első képen ez jól látszik), és úgy tűnik, teljesen új nyílászárókat is kapott.

Hirdetés

Amelyik kőműves ezt a komplex felújítási munkát anyagköltséggel együtt 1,2 millió forintból megcsinálja, annak szeretnénk mi is elkérni a telefonszámát. Mert ez maga a kurva nagy varázslat!

Mi csak arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy bár Gyurcsány bohóca folyton a növekvő szegénységre panaszkodik, a nagy diktatúrában mégsem megy neki olyan rosszul. Hiszen valahogyan mégiscsak ki tudta fizetni a 10 milliós felújítást, miközben a 10 milliós büntetést is kipengette.

Akárhogyan is történt, Jakab nem tagadta a Kontrát szidalmazó posztjában, hogy igénybe vette a lakásfelújítási támogatást. Arról nem is beszélve, hogy továbbra sem válaszolta meg, miből fizette ki a két darab 10 milliós tételt.

Hirdetés

A vagyonnyilatkozatában feltüntetett megtakarításai ugyanis egészen biztosan nem fedezték ezeket a kiadásokat.

A bohóckodás-varázsolgatás helyett ideje lenne válaszolni a kérdésekre!”

Hirdetés
Hirdetés