Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

A gazdákat csúnyán lehúzta a Márki-Zayt támogató műtrágyakirály

Hirdetés

Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér – idézte a vörösbáró nyilatkozatát a drot.info, majd a szerző arra utalt, hogy a milliárdos nyilván ellenszolgáltatásokra számít a pénzért cserébe egy esetleges kormányváltás során. Portálunk is beszámolt róla, hogy Bige László ellen több eljárás is folyik, tehát feltehetően abban bízik, hogy amennyiben a baloldal hatalomra jut, piszkos ügyeit eltusolják.

A blog szerzője a HVG interjújából szemezget, melyben a milliárdos egészen elképesztő kijelentéseket tett. Márki-Zay reménybeli szponzora rendkívül érzéketlen módon üzent a gazdáknak.

A régióban általánossá vált kényszerszünetek miatt súlyos áruhiány lesz, ami megjelenik a műtrágya árában is, és ezt ki akarjuk használni. 2022 januártól májusig nem az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz a műtrágya ára, hanem az, hogy kapsz-e, vagy nem kapsz, mert nem lesz áru – hangsúlyozta a műtrágyakirály.

Hirdetés

A műtrágyának nincs hatósági ára, senkinek semmi köze hozzá, milyen árat szabok meg – érvelt az öntelt Bige.

Nyilatkozataiból látható, hogy Bige ugyanolyan érzéketlen, mint a baloldali kormányfőjelölt. A szóban forgó interjúból az is kiderül, hogy amikor éppen nem Márki-Zay kampányára költ Bige, akkor hol veri el a gazdáktól – első fokon – versenyjogot sértő módon összekartellezett pénzét.

Bűncselekményt követ el a Spar, ha 20–40 százalékos diszkonttal ad el termékeket? Most voltam Dubaiban, sorban álltak a vevők a Louis Vuitton 70 százalékos akciója miatt, tán ez is bűn? Az egész szürreális, mert erre nincs törvény – okoskodott.

Hirdetés

A blog szerzője leszögezi, hogy a jövő évi választásnak új tétje a magyar önrendelkezés megvédése, a baloldal hatalmon kívül tartása mellett most már azért is szavazunk kell, hogy a törvények határok közé szorítsák a dubajozós Bigéket, és ne ők diktálják azokat.

Forrás: drot.info; Fotó: MTI

Hirdetés
Hirdetés