Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Dobrevnek öltözve riogattak Márki-Zay fiataljai

Hirdetés

A Márki-Zay Péter köré gyűlő fiatalok Dobrev Klára-maszkban ijesztgették egymást, amivel sikerült felmondaniuk a politikai és emberi bunkóság tankönyvi definícióját.

Márki-Zay Péter kiscserkészei (Minden Fiatal Magyarországa) összegyűltek ősi, szent és szittya nemzeti ünnepünk, Halloween tiszteletére. Említett tárgykörben szerzett tudásunk sajnos meglehetősen felszínes, és főleg John Carpenter 1978-as klasszikusára, a Halloween, a rémület éjszakájára szűkül le. Ámde a lényeg talán ebből az egyetlen filmből is kinyerhető, mégpedig hogy az Amerikából begyűröző „ünnep” olyan, mint egy előrehozott farsang – némi sütőtökkel és borzongatással megfűszerezve.

Az amerikai ijesztgetős farsangra Márki-Zay fiataljai is beöltöztek – az Instagram-fotó tanúsága szerint – olyan félelemkeltő jelenségeknek, mint Donald Trump, vagy éppen egy magyar csikóslegény. Illetve a rémület hódmezővásárhelyi éjszakáján felbukkant egy Dobrev Klára-maszk is. Ha jól értjük tehát Márki-Zay fiataljainak üzenetét, akkor a lassan közeledő és ablakokon beleső Gyurcsányné legalább akkora riadalmat képes okozni, mint Carpenter filmjében Michael Myers. Még az sem kizárt, hogy az MZP-fan fiatalokat egészen süldő gyerekkorukban azzal riogatták, hogy ha nem alszanak el időben, akkor az éjszaka közepén megjelenik a szobájukban Dobrev Klára. Más, értelmes magyarázatot ugyanis meglehetősen nehéz találni erre a fajta politikai és emberi bunkóságra.

Hirdetés

Merthogy ez az, tömény bunkóság. A mondanivaló ugyanis egészen világos: Dobrev Klára külsejében van valami hátborzongató és lidérces. Ráadásul a bunkóságon túl a fiatalok tájékozatlanságát is visszatükrözi. Hiszen félelmük tárgya, Gyurcsányné az előzetes tervek szerint éppen Márki-Zay Pétert fogja követni a baloldal listáján. Hogy késsel-e, mint Myers, azt ugyan nem tudjuk, az viszont egészen valószínű forgatókönyvnek tűnik, hogy a legerősebb balos frakcióval a kezében. Így ha Márki-Zay bármit is el akar majd érni a parlamentben, ahhoz szüksége lesz Gyurcsányék szövetségére és támogatására. Na, ez a lehetőség már inkább tűnhet riasztó távlatnak, szóval jövőre nyugodtan lehet a Márki-Zay és Gyurcsány-féle összebútorozás szellemének is öltözni.

Vagy ha már valami igazán félelmetes maskarát akarnak magukra ölteni a fiatalok, akkor javasolnánk nekik Márki-Zay pofonra emelkedő jobb kezét. Amivel – saját bevallása szerint – dühből meg szokta ütni a gyermekeit. Na, az lenne csak a csattanós meg ütős Halloween-jelmez!

Article alt!

Forrás: Drót.info – (A képek forrásai: Instagram)

Hirdetés

Hirdetés