Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Publicisztika

Éljen a disznó, haljon az ember!

Hirdetés

Ha van valami, amit a ma emberétől tilos elvárni, akkor az a logika. Egyszerűen a józan paraszti észt kinevelték belőlük, hogy megtöltsék az agyukat helyette mindenféle rendkívül ostoba liberális szólammal. A logika teljes hiányára utal, hogy a ma embere körömszakadtáig állatvédő, kegyetlenségnek tartja állatok megölését azért, hogy a húsukat elfogyasszuk, bőrükből, szőrükből öltözéket készítsünk. Nem csupán azzal van a problémájuk, ami tényleg baj, hogyha az állatokat úgy tartják és úgy ölik meg, hogy szenvedjenek. Magával azzal van a gond, hogy állatokat megölnek, hiszen az állatoknak is van arca és az állat is érző lény. Ennek az egyik megnyilvánulása az az egyre inkább terjedő internetes kampány, mely egy konkrét, Fogasházban rendezendő, és általa minden disznóvágás, de úgy általában állatok megölése és elfogyasztása ellen szól. Az állatvédő széplelkek bőszen érvelnek amellett, hogy a disznó élete egyenértékű az emberével, vagyis nem szabad megölni azért, hogy az ember táplálékhoz jusson.

Az ember ilyenkor csak fogja a fejét, hogy juthattunk el „felvilágosult” korunkban idáig. Hogy mosódhatott el az ember és az állat közötti mérhetetlen méltóságbeli különbség. Az ember felette áll az állatnak, ami persze nem jelenti azt, hogy kegyetlenkedhet vele, de igenis megölheti és felhasználhatja a maga javára, ügyelve persze arra, hogy ne okozzon túl nagy pusztítást.

Ellenben mi lenne tilos, mi ellen kellene valóban tiltakozni? Például az abortusz ellen, amikor is ártatlan embereket gyilkolnak meg. Ez bizonyára a disznóvágás ellen tiltakozók fejében nem fordul meg, sőt! Hiszen az egyik fő szervező, Lambing Emese, a gender-feminista Nőkért.hu szerzője egyik cikkében azon háborodik fel, hogy tilos hazánkban az abortusztabletta, de amellett nem tud elmenni, hogy disznókat ölnek.

Hirdetés

Ha valaki valóban jogvédő lenne, akkor tiszteletben tartaná elsősorban az ember élethez való jogát, ami természetszerűleg a méhen belül fejlődő életre is vonatkozik. De Lambing Emesének mint a gyermekvállalást tudatosan elvető nőnek bizonyára nincs tapasztalata arról, milyen az, amikor ultrahangon látja a 11 hetes magzatának arcát, kapálózó kis kezeit-lábait. A 11 hetes magzatét, aki a ma hatályos magyar törvények szerint kivégezhető…

Igen, a disznónak van arca, ahogy az egyik propagandaképetek szól…? Tudjátok meg, a gyermeknek is van arca, és nem csak a 12. héttől. Mégis őket legyilkoltatjátok, miközben a malacokért sírtok.

Gondolkozó nőként, értelmes emberként szégyenlem magam helyettetek.

Hirdetés

B. Bernadett – Kitartás.net

Hirdetés