Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Elképesztő, direkt elkapta a koronavírust, hogy ne kelljen oltakoznia: belehalt a betegségbe

Hirdetés

Ausztriában az oltásellenesek egy része szándékosan fertőződik meg a vírussal, hogy a vakcina felvétele nélkül igénybe vehessék azokat a szolgáltatásokat, amelyek csak az oltottaknak és a gyógyultaknak megengedettek.

Osztrák lapok egy orvosra hivatkozva azt írják, Stájerország tartományban egy kifejezetten oltásellenesek számára rendezett bulin egy 55 éves férfi sikeresen összeszedte a koronavírust, ám a gyógyult státuszig már nem jutott el, mert meghalt – írja a 444.

Ausztriában döbbenetes módon még külön bulikat is szerveznek azoknak az oltáselleneseknek, akik inkább választják a szándékos megfertőződést, mint a vakcina felvételét, hogy aztán igénybe vehessék azokat a szolgáltatásokat, amelyek csak az oltottaknak és a gyógyultaknak megengedettek.

Hirdetés

A Die Presse cikke több olyan 30 év alattiról is beszámolt, akik szándékosan fertőződtek meg, ám azóta a koronavírus hosszútávú hatásaitól szenvednek. Az osztrák oltásellenesek között a lovaknak gyártott féreghajtó, az ivermectin is annyira népszerű, hogy Felső-Ausztriában már ellátási gondok adódtak, pedig semmilyen tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a szer hatékony lenne a koronavírus ellen, miközben a helyi gyógyszerészeti kamara elnöke szerint egyre több ember adagolja túl magát e féreghajtóval.

Forrás: Blikk.hu – Fotó: illusztráció

Hirdetés

Hirdetés