Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kitálalt az Omega menedzsere – ezt mondta a kórházban fekvő Kóbor Jánosról

Hirdetés

Koronavírusos lett az Omega frontembere. Kóbor felesége, Zsóka hírzárlatot rendelt el az ügyben, ezért a jelenlegi állapotáról továbbra sem lehet sokat tudni.

Trunkos András kamerák előtt beszélt a kórházban fekvő Kóbor Jánosról – írja a promotions.hu.

Két hete fekszik már kórházban az Omega-együttes frontembere, Kóbor János, aki a koronavírus miatt került egészségügyi intézménybe. Trunkos András, a zenekar menedzsere azt mondta, mikor utoljára beszélt Mecky-vel, azt mondta neki, hogy szerinte nincs akkora baja, majd nem sokkal később át kellett szállítani a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol mélyaltatásban tartják őt.

Hirdetés

Trunkos András a Fókusznak beszélt Kóbor Jánosról, és az együttes hangulatáról.

A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek. Mikor utoljára beszéltem vele, akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő minősége milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni – mondta a menedzser, akinek elmondása szerint egyáltalán nincs jó hangulat az együttes tagjai között.

Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi… nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza

Hirdetés

Forrás: promotions.hu

Hirdetés