Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Publicisztika

Lesz-e térdelés, miután egy fekete férfi belehajtott a karácsonyi vásárba?

Hirdetés

Vasárnap egy fekete férfi (fotón) belehajtott a Waukesha városában megrendezett karácsonyi vásárba. Több mint negyven ember sérült meg, öten pedig életüket vesztették. A sérültek közül 11 felnőttet és 12 gyereket kellett kórházba szállítani. A rendőrség közlése szerint az elkövető indítékai egyelőre nem ismertek.

Lehet terrorcselekmény volt, lehet egy lelkes BLM-aktivista volt az elkövető, aki a faji forradalom lángját szerette volna lángra lobbantani tettével. Vagy egy antifa mozgalmár, aki Krisztus megszületésének ünnepében az ateista tömegekre leselkedő veszélyt akarta csökkenteni. Persze, az is lehet, hogy a támadónak nem voltak ideológiai motivációi, csak simán be volt kábszizva – mint a George Floyd – és jó mókának tűnt belehajtani a tömegbe.

Az eset kapcsán csak abban lehetünk biztosak, hogy ezúttal nem lesz térdelés, nem lesznek tüntetések, nem fog senki szót emelni a keresztények védelmében, nem tekintik szimbolikusnak, hogy éppen egy karácsonyi parádé résztvevőit gyilkolták meg.

Hirdetés

Talán azt is felhozzák majd, hogy a karácsonyi ünnepség önmagában provokációt jelent a társadalom kitaszított rétegei számára. Így igazából az elkövető az igazi áldozat, mert a társadalom nem adott más lehetőséget az elégedetlensége kifejezésére.

Forrás: Kontra

Hirdetés

Hirdetés