Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárÉrdekességek

Önmagát vette feleségül, most válik

Hirdetés

Elérte az önszeretet olyan magas fokát, hogy korábban saját magát vette feleségül, most azonban válik. Az ok nem is lehetne ennél magától értetődőbb…

Önmagában találta meg az igazit

Napjainkban a válás már egyáltalán nem olyan nagy stigma, mint akár pár évtizeddel ezelőtt volt. Teljesen érthető, ha valaki így dönt, ha végül mégsem úgy sikerülnek a dolgok, mint tervezte, vagy egyszerűen kiderül: mégsem illenek össze százszázalékosan a választottjával. Még akkor is, ha ez a házastárs az illető saját maga.

Hirdetés

A modellként tevékenykedő 33 éves, brazil származású Cris Galera szeptemberben elégelte meg a szingli létet – legalábbis azt, hogy mindig férfiaktól függött, mégsem akarja senki feleségül venni –, ezért saját kezébe vette az ügyet, és hozzáment önmagához. Az esetről akkor a Daily Star számolt be, cikkükben leírták, hogy Galera korábban azt hitte, csak egy párkapcsolatban, egy férfi oldalán teljesedhet ki az élete, csak így lehet boldog és nem magányos. Egy idő után azonban felismerte, hogy egyedül is boldogul. Menyasszonyi ruhát öltött és Sao Paulo városában egy katolikus templom előtt készített esküvői fotókat – egyedül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hirdetés

Cris Galêra Oficial 💋 (@cristianegaleraoficial) által megosztott bejegyzés

Elmondása szerint csodálatosan érezte magát a nagy napon, bár a kommentelők nem kímélték. Egy idő után úgy döntött, nem foglalkozik az utálkozókkal, nem hagyja, hogy a negativitásuk elrontsa az örömét.

Hirdetés

A különös menyegző óta csupán három hónap telt el, a friss feleség azonban máris a válás mellett döntött. Hogy miért? Cikkünk következő oldalán kiderül.

Mégis másé a szíve

90 nappal az után, hogy feleségül vette magát, Cris Galera beadta a válási papírokat. Amilyen felemelő volt a története – rájött, hogy egyedül, önmagával is tökéletesen boldog tud lenni –, olyan egyszerű a magyarázata annak is, hogy végül miért döntött úgy, hogy véget vet az önállóságának. Találkozott valakivel, aki megváltoztatta a véleményét.

Hirdetés

Elmondása szerint tökéletesen meg volt elégedve az életével feleségként, de váratlanul elkezdett beleszeretni valakibe, aki különleges helyet foglal el a szívében – adta hírül a Daily Star. Annak ellenére, hogy végül első házassága nem tartott örökkön örökké, a történetnek még sincs szomorú vége, hiszen miután megszerette és elfogadta magát, Crisre rátalált a szerelem is. Reméljük, ez most már tartós lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hirdetés

Cris Galêra Oficial 💋 (@cristianegaleraoficial) által megosztott bejegyzés


Forrás: Femcafe

Hirdetés