Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Márki-Zay „fel fog lépni” a „belső árulókkal” és „a saját pecsenyéjüket sütögető ellenzékiekkel szemben” – És mindenkit a barikádra hívott

Hirdetés

Az előválasztási hisztéria után a baloldal képtelen volt aktualizálni a közbeszédet és megmozgatni a szavazóit, ezért kétségbeesetten kapaszkodnak minden lehetőségbe, amivel magukra terelheti a figyelmet. Így tesznek most a népszavazási kérelmükkel is, de a jelek szerint ez sem működik. Eközben az ellenzéki miniszterelnökjelölt érezheti vesztét, ezért most szózatot intézett a híveihez, amiből kitűnik, milyen tudatállapotban van. Csak egy mondat: A jövőben is határozottan fogok fellépni a belső árulók és a saját pecsenyéjüket sütögető ellenzékiekkel szemben, ugyanis nem hagyhatom, hogy a széthúzás és a kishitűség verje szét a harci szellemet. Ja és elvárja, hogy mindenki menjen ki a barikádra.

Márki-Zay Péter szerint “sikeresen indult az egységes ellenzék aláírásgyűjtése”. Ezt alá is támasztotta egy fotóval amin látható is, ahogy valaki aláírja az ívet, a probléma csak az, hogy az aláíró nem más mint Márki-Zay, tökéletesen szemléltetve, mekkora érdektelenségbe fulladt az akció. Nem ez az első eset, emlékezetes, hogy az előválasztás, ami az az ellenzék “kommunikációs atombombája” volt, alig több mint fele annyi embert mozgatott meg, mint a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony” petíciója.

Később Jámbor András rendkívül büszkén hasonlítgatta össze az előválasztáson résztvevő állítólagos nyolcszázezer embert a Békemeneten együtt vonuló félmillióval. A Fidesz petícióját nem merte bevonni az összehasonlításba, ahogyan azt sem, hogy az ellenzék október 23-i nagygyűlésén tized annyian sem voltak mint a kormánypárti megmozduláson.

Hirdetés

Most újabb problémával kell szembenéznie az ellenzéki összefogásnak: január közepéig össze kell gyűjteniük a szükséges számú aláírást, ha népszavazás elé akarják azt vinni. Az ünnepi időszakban a mozgósítás nehéz lesz, ráadásul a baloldali szavazók fásultak, Márki-Zay népszerűsége rohamosan csökken, ráadásul a kínai egyetem kérdése a szavazók többségét hidegen hagyja, hiába próbálta felfújni a ballib média. Ezek tükrében a Márki-Zay által belengetett “hatalmas siker” nem csak az indulás kapcsán hazugság, várhatóan nem kerül majd sor az ellenzéki népszavazásra.

És hogy Márki-Zay felrázza övéit, szózatot intézett hozzájuk és 120 százalékot követelt mindenkitől, és egyben a barikádokra szólította őket:

A jövőben is határozottan fogok fellépni a belső árulók és a saját pecsenyéjüket sütögető ellenzékiekkel szemben, ugyanis nem hagyhatom, hogy a széthúzás és a kishitűség verje szét a harci szellemet. Nem hagyhatom, hogy a régi beidegződések újabb négy évre dobják oda az országot egy a gonosz és embertelen hatalomnak. Elvárom, hogy mindenki ott legyen velünk a barikádokon, mindenki nyújtson 120%-ot, mindenki rakja bele a kampányba a rá eső részt és még többet is.

Hirdetés

Íme a teljes szöveg, amely hű képet fest a jelölt úr mentális állapotáról:

SIKERESEN INDULT AZ EGYSÉGES ELLENZÉK ALÁÍRÁSGYŰJTÉSE

Kedden 106 képviselőjelölt együtt állt ki a parlament elé és indította el közös népszavazási kezdeményezésünket. Örömmel tapasztalom, hogy minden párt példásan dolgozik a pultoknál, látom, hogy tömegesen jönnek az emberek, akik aláírásukkal tesznek hitet egy szolidáris és európai Magyarország mellett. Az összefogott ellenzéki pártok és civilek nem hagyják cserben az állásukat vesztett vagy gyermekeiket a fővárosban taníttató vidéki embereket, és láthatóan ők sem hagyták cserben az ellenzéket. Mindannyian megértettük, hogy nincs hova hátrálnunk. Ez a mi hazánk, ez a mi szabadságunk. Meg kell védenünk!

Hirdetés

Mi együtt a győzelemért felelünk – miniszterelnök-jelöltként és az ország 106 körzetének jelöltjeként erre kaptunk felhatalmazást az előválasztáson. Az ellenzéknek volt tizenkét éve a belső vitákra, a marakodásra, ezzel hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányának hatalomban tartására. Ezt zártuk most le az összefogással és az előválasztással, a most induló közös kampánnyal. Erre a kampányra és az ezt követő négyéves kormányzásra félre kell tennünk a rivalizálást. A jövőben is határozottan fogok fellépni a belső árulók és a saját pecsenyéjüket sütögető ellenzékiekkel szemben, ugyanis nem hagyhatom, hogy a széthúzás és a kishítűség verje szét a harci szellemet. Nem hagyhatom, hogy a régi beidegződések újabb négy évre dobják oda az országot egy a gonosz és embertelen hatalomnak. Elvárom, hogy mindenki ott legyen velünk a barikádokon, mindenki nyújtson 120%-ot, mindenki rakja bele a kampányba a rá eső részt és még többet is.

Tudom, hogy a többség minden pártban győzni akar – és a széthúzás, belső viták, egymás ellen lázítás ezt akadályozza meg. Felelősségünk óriási, a feladatot gyermekeink érdekében akkor is el fogjuk végezni, ha Orbán és az ellenzékbe épített árulói ezt akadályozzák. A négymásodperces felvételekből felállított lejárató propagandahazugságok, a végtelenül aljas támadások, az ellenzékinek álcázott kiszivárogtatások, az Orbán által előrehozott kinevezések, és a 12 éve még egyszer sem látott, hallatlan méretű választási osztogatás már annak a jele, hogy győzni fogunk!

Forrás: Facebook PS

Hirdetés

Hirdetés