Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Márki-Zay kimondatlan szabályai: Vannak egyenlők, és van, aki egyenlőbb a baloldalon

Hirdetés

Vannak egyenlők, és van, aki egyenlőbb a baloldalon.

Márki-Zay hozna egy szabályt a baloldalnak, amit maga szeg meg elsőnek.

Újabb interjúval örvendeztette meg rajongóit és a nevetésre vágyókat a baloldal hullócsillaga, Márki-Zay Péter. A verbálisan és politikailag napról napra mélyebbre sodródó pártépítő ezúttal a Szabad Európa nevet viselő portál főszerkesztőjével, a posztkomcsik korábbi sajtósával beszélgetett. Érdemes figyelni, az ostobaság tort ül.

Hirdetés

Márki-Zay: „De annyit mondok, hogy felháborítónak tartom, ha valakinek van egy egyéniben nyerésre esélyes körzete, mégis befutó helyre rakják a listán. Sőt szerintem még egy nyerhetetlen körzetből se rakjanak senkit listára.”Riporter: „Aki egyéniben indul, azt ne tegyék listára?”Márki-Zay: „Igen. Mert azt az üzenetet hordozza, hogy ő be van biztosítva, neki nem kell dolgozni, mert így vagy úgy, de bekerül.”

Tehát Márki-Zay első törvénye szerint a balos listán ne legyen rajta, aki indul egyéniben. Ez legalább egy szabály, valami számonkérhető, bevasalható, betartható. De ki lesz a balos lista első helyezettje, listavezetője? Kitalálták! Maga Márki-Zay Péter, aki a Csongrád megyei 4. választókerületben közben egyéniben is elindul. Képmutatás ez a javából!

Régi logika ez a baloldalon. A lakossági rezsiárak nőttek, de közben Gyurcsány cége olcsóbban kapta az áramot. Éhségmenetelni indult a tarjáni szoci pártpénztárnok, miközben ezer négyzetméteres villában élt a hegyoldalban. Most pedig itt van Márki-Zay Péter, aki a jelölttársainak megtiltaná azt, amit maga is csinál.

Hirdetés

Csodálkozna-e még valaki ezek után, ha a baloldalon egyik nap azt mondanák, hogy elég ebből az ámokfutásból?

Forrás: Drót.info

Hirdetés
Hirdetés