Megölték nővérüket az “újnémet” afgánok, mivel „túlságosan nyugatiként” élt

Hirdetés

Német ügyészek azt közölték, hogy gyilkossággal vádolnak két afgán testvért, akik júliusban megölték a nővérüket, akit állítólag a nyugati életmódja miatt akartak megbüntetni.

A 26 és 22 éves, a német adatvédelmi szabályok miatt csak Sayed H. és Seyed H. néven azonosított férfiakat azzal vádolják, hogy július 13-án egy berlini találkozóra csalták 34 éves nővérüket, majd megfojtották és elvágták a torkát.

A fővárosi ügyészek azzal vádolják őket, hogy még aznap taxival egy bőröndbe csomagolt holttesttel az egyik pályaudvarra mentek, majd vonattal Bajorországba utaztak, és az idősebb testvér házának közelében lévő helyszínre hajtottak, ahol eltemették a nőt.

Hirdetés

A vádirat szerint a férfiak meg akarták büntetni a húgukat „nyugati orientációjú életmódja miatt, amely nem felelt meg a becsületről és erkölcsről alkotott archaikus elképzeléseiknek, valamint a nőkről alkotott képüknek” – áll az ügyészek közleményében.

Különösen azt nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy a nő erőszakos incidensek után elvált férjétől, akivel 16 éves korában házasodott össze, és új kapcsolatot létesített – tették hozzá az ügyészek, akik szerint a két testvér augusztus 3. óta előzetes letartóztatásban van – írta meg a Breitbart.

Forrás: Harcunk.info

Hirdetés
Hirdetés