Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A „hívő katolikus” Márki-Zay nagyon szereti a „másságot” és kommunistákat, és néha már Jézusnak érzi magát

Hirdetés

Londonban járt tegnap Márki-Zay Péter, ahol egyebek mellett azt mondta: csupán két olyan ember létezik, aki soha nem árulná el a hatpárti koalíciót: az egyik ő, a másik pedig Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője.

Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem.


Fotó: Kurucz Árpád/MN

Hirdetés

A baloldal miniszterelnök-jelöltje azt is elmondta, hogy az előválasztás másnapján londoni elemzők arról értekeztek, hogy az ő győzelmével 20 százalékról 40 százalékra nőtt az ellenzék esélye az országgyűlési választásokra nézve. Mint részletezte, Dobrev Klárával és Karácsony Gergellyel 20 százalék esély lett volna a baloldalnak a választási győzelemre, vele már negyven százalék esély van, idézi a Magyar Nemzet nyomán a Mandiner.

Már Jézusnak érzi magát, akit mindent eldobva követnek

Hirdetés

Kiemelte, ő személy szerint vallásos élményként tapasztalta meg Simon András és Péterfi Judit csatlakozását a kampánycsapatához.

Péterfi Juditot, amikor Simon Andrással felkerestük azt mondta jön, mindent eldob. A kommunikációs vezetőm, Simon András egy tapasztalt vezető, és ő is felajánlotta a segítségét (…) Ez egy majdnem vallásos élmény. Katolikusként sokat olvassuk meg halljuk a bibliát, és látjuk, hogy az apostolok mindent eldobtak, és követték a Mestert – én is hajlamos voltam mindent eldobni – de vannak még ilyen emberek.

Mandiner – Kuruc.info nyomán

Hirdetés
Hirdetés