Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Az eltűnt a jegygyűrű nyomában: Jakab Péter nyilatkozott a házasságáról

Hirdetés

Úgy tűnik, vége a találgatásoknak, és Jakab Péter sem rejtegeti tovább, hogy nem viseli jegygyűrűjét. A Jobbik elnöke nyilatkozott a Blikknek a házasságáról, amit a jelek szerint, sajnos, nem sikerült megmenteniük.

Első advent után még férj és feleségként, arcukon reményteli mosollyal ültek modellt azon a fotón, amit a Jobbik elnöke aztán saját politikusi Facebook-oldalálra töltött fel. Meghitten egymásra tett kezeik, három csupa mosoly gyermek körülöttük – minden körülmény arra utalt, hogy együtt készül az ünnepekre a teljes család, Jakab Péter és felesége pedig Jakab mocskos dolgai ellenére kitart egymás mellett.

Hirdetés

Akkor még talán ők sem sejtették, hogy ez az utolsó közös feltöltött fotójuk lesz.

Alig indult el az év, és derült égből villámcsapásként végigsöpört a közösségi oldalon, hogy a politikus felesége egyedülállóra változtatta családi státuszát.

Azóta ez már nem látható, de csak olaj volt a tűzre, hogy a Jobbik elnöke négy napja jegygyűrű nélkül érkezett egy tévéműsorba, az ATV Start vendégeként. Pedig büszkén csillogott az ujján még karácsony után, december 29-én is – mint az a Facebookra tett fotók alapján látható –, ezért inkább úgy tűnt, mintha takargatná, ne tűnjön fel, hogy esetleg otthon felejtette.

Hirdetés

Ezen a december 29-i fotón még van gyűrű:

Az ATV Start négy nappal ezelőtti műsorában azonban már nincs:

Hirdetés

Itt már nem visel jeggyűrűt Jakab Péter Itt már nem visel jeggyűrűt Jakab Péter

Csakhogy feledékenységről vagy hanyagságról, mint a Blikk megtudta, szó sincs. A lap megkereste Jakab Pétert, aki ugyan nem zárkózott el kérdésünktől, miért nem viseli már a jegygyűrűjét, de szűkszavúan csak annyit felelt:

– Magánügy, ha lesz közlendőm róla, akkor közlöm.

Hirdetés

A pletykák ugyanakkor arról is szólnak – ezekre a politikus a Blikknek már nem reagált – hogy már a szentestét sem töltötte otthon, Miskolcon a családjával, hiszen egyébként a felesége azután sem költözött a gyerekekkel a fővárosba, hogy Jakab Péter 2018-ban a Jobbik színeiben bejutott a parlamentbe.

Tavaly ősszel aztán záporozni kezdtek a hírek Jakab Péterről és kabinetfőnökéről, a volt BKV ellenőr Molnár Enikőről,  a Jobbik-elnök akkor mindenféle ócska hazugsággal próbálta tisztázni magát. Úgy tűnik, nem sikerült!

Hirdetés

Szerintünk ez egy rossz csere

Blikk.hu nyomán

 

Hirdetés