Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Egyetlen erdélyi rajongóját is elvesztette a DK Gyurcsány „szemforgató gyalázata” miatt

Hirdetés

A Parászka Boróka nevű egyszemélyes erdélyi SZDSZ-képviselet legutóbb Wahorn Andrást akarta „eltörölni” a cigánykérdésről megfogalmazott őszinte mondatai miatt.


Ilyenkor látszik, mennyire igaz, hogy az arc a lélek tükre… (fotó forrása: a saját Fb-oldala)

Most így őrjöng a Facebook-oldalán Gyurcsány azon hazug ígérete kapcsán, hogy nem bontanák le a kerítést – öröm olvasni:

Hirdetés

„Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokan ezt hiszik biztonságuk garanciájának. Akkor legyen. Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!” – soha a büdös rohadt életbe nem gondoltam volna, hogy Gyurcsányt fogom idézni. De kénytelen vagyok, hogy elmagyarázzam: ha nem bontjátok le azt a búvaltoszott, emberellenes, irracionális háborús giccset a határról, az öncélú politikai szadizmus emlékművét, akkor felesleges kormányra készülni. Akkor ugyanazt a gyáva, megalkuvó, önző, politikai elképzelések, tartalmak nélküli autokrata demagógiát hozza az ellenzék, amivel a Fidesz itt terpeszkedik. Mire való a kormányváltás, ha érdemben, lényegileg nem történik semmi? Ha ugyanolyan sunyi taktikázás megy, a propagandával felhergelt, nyüszítő ösztönök kiszolgálása?! És hogy a rossebbe veszitek a szátokra Európa nevét, hogy tudtok a Nyugatról hadoválni, ha tesztek minden Uniós alapelvre, elképzelésre?

Azt is hozzáteszi:

Nem fogok Gyurcsánnyal vitatkozni. Erre a szemforgató gyalázatra már nem érdemes válaszolni.

Hirdetés
Forrás: Kuruc.info

 

 

Hirdetés
Hirdetés