Ezt hazudta Szabó Tímea az óbudaiknak! – videó

Hirdetés

Szabó Tímea ma azt állította, hogy Bús Balázs polgármesterségének ideje alatt nem volt panel rehabilitáció – hívja fel a figyelmet a közösségi oldalán a III. kerület korábbi fideszes polgármester.

Mindezt tette az előtt a Faluház előtt, melyet 2006 után uniós és kormánytámogatásnak köszönhetően újítottak fel, amiért 2011-ben elnyerték az Európai Unió Klímasztár díját.

Bús Balázs bejegyzésében emlékeztet arra, hogy 2019-ig minden évben volt társasház felújítási támogatás, melynek köszönhetően évente 40-50 ház jutott pályázat útján önkormányzati támogatáshoz. Ezt a támogatást azonban éppen Szabó Tímeáék szüntették meg 2019 után.

Szóval, Szabó Tímea hozta a formáját tartalomban és stílusban egyaránt. Bús Balázs bejegyzése itt olvasható:

Hirdetés

Szabó Tímea mai hazugsága

Szabó Tímea ma azt állította, hogy a polgármesterségem ideje alatt nem volt panel rehabilitáció. (Biodíszletnek ott állt még Márki-Zay Péter és Kiss “deal” László)
Mondják ezt az előtt a Faluház előtt, melyet 2006 után uniós és kormánytámogatásnak köszönhetően felújítottunk, és ezért 2011-ben elnyertük az Európai Unió Klímasztár díját.

Szabó Tímea hazugságával szemben az igazság az, hogy Társasház felújítási támogatás volt 2019-ig minden évben, és ennek köszönhetően évente 40-50 ház kapott pályázat útján önkormányzati támogatást.

Hirdetés

A tény az, hogy ezt a társasház felújítási támogatást Szabó Tímeáék 2019 után megszüntették.

Kedves Tímea, mikor hagyja abba a hazudozást? Vagy most már áprilisig minden nap az óbudaiaknak el kell szenvednie az Ön verbális agresszióit és bántalmazásait?

Hirdetés

Forrás: Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Hirdetés