Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Gyurcsány Ferenc üzent Orbán Viktornak

Hirdetés

A DK első embere újabb kemény kritikát próbált megfogalmazni. A hazudozó szemkilövető talán az egyik legaktívabb hazai politikus a közösségi médiában, a 2022-es választások közeledtével pedig egyre csak szaporodnak az oldalán megosztott tartalmak.

Gyurcsány írásaiban rendszeresen ír Orbán Viktorról, illetve a Fidesz politikájáról, legújabb bejegyzésében (már sokadszorra) újabb rendszerváltást ígért szavazóinak, amennyiben az ellenzék kerül ki győztesen a hamarosan esedékes választásokból. A szöveg végső soron azt jelentené, hogy a mai Magyarországot egyedül Orbán Viktor személye képes összetartani, és ha Orbán leváltják, romok maradnak csak az országból…

„Vannak emlékeink, hogy a rendszerváltáskor szobrokat döntöttek le. Utcaneveket cseréltek.

Hirdetés

A saját útját kereső Kazahsztán most vissza akarja kapni fővárosának régi nevét, Asztanát, az elnökükről elnevezett Nur-Szultanról.

Visszadöccen a kocsi a normális kerékvágásba. Minek mondom ezt el?

Mert Orbán azzal tetszeleg, hogy rendszert épített. De nem intézményt, szabályt, tőle független alkotmányos valóságot. Arcára próbálta meg építeni a rendszert, de ha az arc eltűnik, akkor a rendszer is. Mert nem ember tartja össze a köztársaságot, hanem a demokratikus alkotmányosság.

Hirdetés

Ezért lesz rendszerváltás

Hogy mi marad Orbán rendszere után?

Rom.

Hirdetés

Lassan dolgozhatunk a forgatókönyveken és szerveződhetnek a takarító brigádok” – írta Facebook oldalán a reggel, éjjel és este hazudozó Gyurcsány.

Blikk.hu nyomán

Hirdetés

Hirdetés