Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ilyen ócska és aljas módon manipulál a 168óra nevű szennylap

Hirdetés

Nagy elánnal számolt be a 168óra nevű liberál-kommunista ócska szennylap az alábbi hírről, amit Hont András szúrt ki:

Letartóztattak egy texasi tanárnőt, mert bezárta az autójának a csomagtartójába gyerekét, miután kiderült róla, hogy koronavírusos – írta a BBC. A tanárnő a rendőröknek elmondta, hogy azért zárta be a 13 éves fiát a csomagtartóba, mert nem akarta elkapni a vírust. A gyerek nem sérült meg, de az édesanyját gyermek veszélyeztetésével vádolják.

Ezt a „szenzációs hírt” a 168óra munkatársának egy Hoppál Pétert és egy trabantot ábrázoló képpel sikerült illusztrálnia. Természetesen a kép alá kiírták, nehogy valaki pereljen: (Kiemelt képünk illusztráció. Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára csomagot tesz egy Trabantba 2015. június 20-án. fotó: MTI Fotó: Máthé Zoltán). A becsületsértési per egyébkén így is megállna a bíróságon.

Hirdetés

A kérdés csak annyi, mi köze az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárának egy texasi bulvárhírhez?

Ahogy Hont András írja, legközelebb majd ezzel jönnek… „Megette influenzás szomszédját az üzbég emberjogi aktivista. Mellékelt képünkön Német Szilárd látható egy restiben”. (Ez mi a szar? Az állítólagos szülő és tanár texasi nőtől az állítólagos hírszerkesztőig).

Hirdetés

Hirdetés