Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ismét gusztustalan dolgot művelt Márki-Zay

Hirdetés

A Facebookon kommentálta Orbán Viktor kampányvideóit a baloldal messiása.

Az ellenzék főbohóca azokat a felvételeket véleményezte, amiken Orbán Viktor családokat, gyerekeket látogat meg, és amikben a gyermekvállalás fontosságát hangsúlyozza.

„Semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek és mennyi. Nem érdekes, mekkora a ház, az autó, egy dolog számít, van-e gyerek és egészséges-e. Minél több, annál jobb” – hangzik el az egyik felvételen.

Hirdetés

Márki-Zay az alábbiakat írta:

„A miniszterelnök legutóbbi kampányvideójában arról beszél, hogy »semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek. Meg mennyi van.«

Hirdetés

Hétgyermekes édesapaként is felfordul a gyomrom a hazug képmutatástól, ahogy a Magyarországot kifosztó, gyermekek tíz- és százezreit zsellérnek és jobbágynak szánó miniszterelnök ilyen arcátlanul játssza el az ország bölcs és gondoskodó atyját.

Sok útja lehet az emberi élet kiteljesedésének. És a gyermekvállalás biztos ott van ezek között, ahol valami többet és jobbat szolgálunk, mint akik mi vagyunk. De vannak olyanok, akiknek nem ez a sorsa. Vagy azért, mert rákényszerülnek, vagy azért, mert elhívja őket egy olyan feladat, ami mellett nem tudnak felelősséggel gyermeket vállalni. Tudósok, művészek, papok. Sokan vannak ők is, ahogy egészségügyi problémákkal küzdők is.”

Hirdetés
Hirdetés